Що обов'язково додати у порошок, щоб випрати білі речі ІДЕАЛЬНО

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що додати для відбілювання
Додатки до порошку для відбілювання. Фото: cynicallviv.

Щоб повернути речам білий колір потрібно докласти зусиль

Білі речі обожнюють багато людей, але більшість не одягають одяг такого кольору, адже він швидко брудниться, втрачає білизну і вкривається плямами. Повернути речам попередній вигляд цілком можливо, просто варто додати до прального порошку один інгредієнт.

Якщо ви надаєте перевагу білим відтінкам в одязі, вам точно знадобиться спосіб ідеального прання. Як повернути білизну речам, розповідає napensii.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білі речі можна прати у гарячій воді та з додаванням відбілювача. Але якщо на одязі є плями від крові, попередньо замочують у холодній воді. Якщо речі надто забруднені, краще перед пранням замочити їх для якіснішого очищення.

При пранні білих речей не варто заповнювати барабан повністю, адже надмірне завантаження може призвести до того. що колір набуде сіруватого відтінку. Завжди обирайте якісні відбілювачі. Засоби на основі хлору можуть призвести до пожовтіння тканини. Кисневі відбілювачі відмінно зарекомендували себе при пранні білих речей.

Що додати до порошку

Кальцинована сода. Всього 2 ст. л соди доданої до прального засобу мають чудовий ефект. До того сода не завдає шкоди речам та техніці.

Перекис водню та харчова сода. Додайте у відсік до порошку 1 ст.л перекису і 1 ст.л соди для ефективного відбілювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як відбілити тюль до ідеального стану. Такий спосіб простий, ефективний та зовсім недорогий.