Покладіть мило у взуття і назавжди забудьте про неприємний запах: геніально простий лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як прибрати запах взуття
Позбутися неприємного запаху у взутті. Фото: togtrade

Влітку взуття може часто неприємно пахнути

Звичайне мило можна відмінно застосовувати для багатьох побутових проблем . Воно не лише чудово відмиває бруд і жир, а й допоможе відлякати комах, позбудеться скрипу дверних петель та чудово ароматизує одяг у шафі. Також воно стане у пригоді, якщо ваше взуття почало неприємно пахнути.

Не завжди є можливість вчасно випрати взуття. А для деяких моделей кросівок чи босоніжок прання може бути зовсім небажаним. Тому звичайний шматочок парфумованого мила з легкістю впорається з проблемою неприємного аромату, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Влітку улюблена пара взуття значно частіше може смердіти, адже від спеки ноги потіють, а прати після кожного одягання, зовсім не варіант. Тому мило може стати справжнім порятунком.

Після того, як ви повернулися додому з роботи, прогулянки чи пробіжки, потрібно покласти шматок мила у взуття і залишити його мінімум на 4-6 годин, а краще на цілу ніч. Так у вас більше не виникне проблем з запахом, а пара буде мати приємний аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можна використовувати для цього будь-яке мило. Шматок дитячого, з різними додатками, але саме для взуття не бажано брати господарське мило, яке надзвичайно корисне для різних проблем, але у кросівках чи кедах, буде мати не надто приємний аромат.