Не пітніти навіть у найбільшу спеку: лайфхаки перевірені літом

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як не пітніти влітку
Не пітніти влітку. Фото: redbull.com

Кілька порад стануть справжнім порятунком у літню спеку

Коли на вулиці страшенна спека мало людей почувають себе абсолютно комфортно. Існує кілька дієвих порад , які допоможуть уникнути дискомфорту, полегшити перебування на сонці і пітніти значно менше.

Якщо вам необхідно перебувати на вулиці у спекотний день, деякі лайфхаки варті уваги. Адже вони забезпечать відмінний результат та зменшать потовиділення, розповідає apteka24.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користуйтеся антиперспірантом правильно

Коли людина пітніє, це важлива функція організму, яка допомагає регулювати температуру тіла. Властивість антиперспіранту - блокувати потові потоки і звужувати їх. Такий засіб потрібно наростити на суху чисту шкіру, лише один раз на день. Уникайте спокуси користуватися повторно.

Як одягатися, щоб не пітніти

Уникайте речей з синтетики, які не пропускають повітря. Надавайте перевагу одягу з льону, бавовни, ситцю, сатину, бавовни. Речі не мають бути тісні, краще вільного крою. Якщо ви схильні до алергії, краще уникати одягу з барвниками. Речі з світлих тканин допоможуть не перегрітися й зменшать потовиділення. Одягайте головний убір і тримайте прикритими плечі, щоб не обгоріти.

Спеціальні засоби

Зараз в аптеці можна придбати спеціальні ароматизовані серветки-антиперспіранти, які чудово приберуть піт та неприємний запах. Також спеціальні вкладки під пахви чи груди тілесного кольору зменшать потовиділення в місцях інтенсивного виділення поту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували кілька важливих ідей, як впоратися зі спекою вдома , якщо немає кондиціонера. Це дозволить добре відпочити і забезпечити нічний сон у прохолоді.