Змішайте цей засіб з цукром і про мурах навіть не згадаєте: як назавжди позбутися комах

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Назавжди похзбутися комах
Комахи на городі. Фото: patrioty.org.ua

Справжня магія від мурах

Мурахи - це такі набридливі створіння, що завжди повертаються на город, сад чи ділянку. Позбутися їх надзвичайно складно і популярні хімічні засоби програють боротьбу з ними. Проте народний спосіб підтвердив свою ефективність у спробі прибрати мурах назавжди.

Коли ви помітили на території мурах, не поспішайте у магазин за спеціальними засобами. Краще скористайтеся порадою розумних дачників, які перевірили цей лайфхак на собі. Такий спосіб прожене не лише мурах, а й попелиць на вашому городі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться

  • Цукор;

  • борна кислота;

  • вода.

У невеликій ємності змішуємо трохи води, 1 ч.л борної кислоти та додаємо 1 ч.л цукру - для приманки, адже мурахи обожнюють солодке. Добре розмішуємо, щоб суміш нагадувала густу сметану. Далі потрібно змастити розчином місця найбільшого скупчення комах і шляхи, де найчастіше їх помічали. Через деякий час ви не побачите жодної комахи на вашому подвір’ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як просто і швидко позбутися плодових мушок у домі. Адже достатньо лише маленького перестиглого фрукта, щоб їх була сила-силенна.