6 способів використання капронових колготок у побуті, про які ви навіть не здогадувалися (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як використати старі колготи
Використання старих колготок. Фото: bracatus

Капронові колготки надзвичайно міцні та корисні у побуті

Капронові колготки дуже міцні, але легко рвуться від кігтика кота, тому у кожної жінки вдома зберігається справжнє сховище “скарбів” колготок, які давно потрібно викинути. Існує кілька цікавих способів, як можна застосувати у побуті старі колготки, наприклад, помити вікна.

Є багато неймовірних способів використання колготок, які дарують їм нове життя. Деякі з них застосовували ще наші бабусі, а інші придумали жінки, щоб значно полегшити собі побут, розповідає ladys.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зберігання. Колготки дуже добре підходять для тривалого зберігання цибулі та часнику, адже через них овочі провітрюються і “дихають”.

Сушити взуття . Якщо сильно намокло взуття, потрібно обрізати колготи до панчіх, насипати всередину силікагель для котячого туалету і розмістити у взутті на ніч.

Саше. Покладіть всередину колготок ароматні трави та квіти, зав’яжіть і лишіть висихати. Можна розмістити у шафі з одягом чи на підвіконні для ароматизації приміщень.

Сітка. Старі колготи можна використати, як сітку для прання делікатних речей у пральній машині.

Знайти дрібні речі. Якщо трапилася халепа фі ви загубили сережку, приладнайте колготки на трубу пилотяга і пройдіться по кімнаті. Так ви знайдете всі дрібні речі.

Залишки мила. Мило ніколи не використовується до кінця. Візьміть залишки мила, покладіть у відрізану частину колгот і зав’яжіть. Руками сформуйте шматок мила і користуйтеся для миття рук чи прання речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна використати старі газети у побуті. Тому не поспішайте їх викидати.