Праска більше не знадобиться: 5 способів розгладити м'ятий одяг при відключенні світла

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Попорасувати м'яті речі можна без праски
Способи попрасувати одяг без праски. Фото: depositphotos.

Не завжди потрібна праска, щоб попрасувати одяг до нормального стану

Коли часто і регулярно вимикають світло, іноді можна не встигнути переробити всі справи заздалегідь. Тому потрібно вміти знайти вихід з ситуації та розгладити одяг без праски.

Цікаві способи прасування без спеціальної техніки можуть врятувати при необхідності. Як можна розгладити м’яті речі без праски, розповідає realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Покладіть одяг під матрац . Потрібно взяти речі, які прагнете розгладити та покласти їх під матрац. Добре пройдіться руками, щоб уникнути зморщок та заломів. За кілька годин речі стануть, наче попрасовані, адже додатковий тиск розгладить пом’ятість.

Гаряча каструля. Нагрійте каструлю з водою на вогні, вилийте воду, а днищем попрасуйте підготовлений одяг.

Спеціальний спрей. У продажі є спреї, які добре розгладжують одяг. Потрібно добре поприскати на речі спреєм та струсити одяг. Він також усуває запахи та статистичну енергію.

Подушка . Зволожте одяг та натягніть його на подушку. Залиште на кілька годин.

Пара. Потрібно довести каструлю до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму. Над каструлею повісьте одяг на вішаку і залиште на 10 хвилин. За допомогою пари усі складки розгладяться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як потрібно прати тюль, щоб потім його не прасувати. Цікава хитрість заощадить багато вашого часу.