Балкон - це не звалище для мотлоху: які 4 речі не можна там зберігати

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що не можна тримати на балконі
Речі на балконі, яким там не місце. Фото:photopole

На балконі можна зустріти будь-які предмети, які не вміщаються у квартирі

Люди звикли, що на балконі можна тримати будь-які речі, що не знаходять місце у квартирі. Тут можна зустріти санки, лижі, банки для консервування, старі шини та одяг, який давно пора викинути, але він дорогий, як пам'ять. Краще трішки помізкувати і зробити це місце робочою зоною.

Перетворювати балкон на склад, це досить погана ідея. Зараз люди навпаки намагаються зробити з нього додаткове місце, встановлюють шафи, роблять оранжерею чи місце для релаксу і читання книг. Адже як приємно встати зранку, зробити горнятко запашної кави і посидіти на балконі у тиші споглядаючи на вулицю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які речі не можна зберігати на балконі

Легкозаймисті матеріали та речовини. Заборонено зберігати аерозолі, балони з газом, ємності з пальним, лакофарбові матеріали. На балкон потрапляють прямі сонячні промені, тому це може стати причиною пожежі.

Тяжкі предмети. Балкон - не місце для зберігання важкої дубової шафи, пралки чи мотоцикла, адже велике навантаження на конструкцію може спричинити навіть обвалення. Зберігати важке спортивне обладнання також не найкращий варіант.

Електросамокат. На балконі можуть бути значні перепади температури, а взимку це негативно вплине на стан акумулятора.

Одяг та взуття. Зберігання речей на балконі може призвести до появи цвілі, неприємного запаху, адже тут може бути досить висока вологість. Шкода, якщо з початком сезону ви виявите, що все доведеться викинути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Краще зробити порядок на балконі, невеликий косметичний ремонт і перетворити це місце на зону відпочинку. Цікаві ідеї для затишку ми зібрали та залишаємо для вас тут.