Видалить плями, накип та інший бруд, що осів на кранах і плитці: як приготувати ідеальний очищувач для кухні та ванної з підручних засобів

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ідеальна чистота з простим засобом
Саморобний мийний засіб. Фото: himopt.com.ua

Очищувач для різних поверхонь можна приготувати власними руками з того, що знайдеться під рукою

Іноді саморобні засоби для прибирання та чищення можуть бути значно ефективніші за дорогезну розрекламовану хімію. До того ж вони будуть значно безпечніші у використанні.

Кожного дня господині змушені займатися очищенням раковин, кахлю та кранів. Тут може стати у пригоді надійний засіб з відмінним результатом, який ви зробите самі за кілька хвилин, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити засіб для очищення

У мисці невеликого об’єму потрібно змішати 10 г солі, 1 ч.л мийного засобу для посуду і видавити трішки зубної пасти. Добре розмішайте та за допомогою губки нанесіть на поверхні, які забруднилися.Такий спосіб підходить для кранів, раковини та кахельних поверхонь. У надто забруднених місцях потрібно злегка потерти, щоб ефективно відчистилося.

Дайте подіяти протягом 10-15 хвилин, а тоді добре змийте водою. Насухо витирайте сухою ганчіркою. Окрім ідеальної чистоти і знезараження поверхонь у кімнаті буде добре відчуватися аромат чистоти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як просто зробити засіб для миття посуду . Він відмиє краще, ніж у посудомийній машині і не має у складі жодної краплі хімії.