Щоб кросівки не смерділи: 3 дієвих лайфхаки

Лайфхаки
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

3 лайфхаки, як прибрати сморід із взуття
Як позбутися неприємного запаху в кросівках, фото: OLX.ua

Для вас 3 легких методи, як прибрати поганий запах із кросівок

Є чимало секретів, які допомагають боротися із неприємним запахом у кросівках. Проте бувають моменти, коли щось іде не так, і звичний спосіб не спрацьовує. Раніше ми писали, як позбутися жовтих плям під пахвами на одязі, а тепер поділимося ще 3 способами прибрати сморід із взуття.

Аби кросівки не смерділи, спробуйте легкі методи боротьби із неприємним запахом, пише vikna.tv. Для цього вам знадобляться підручні матеріали, які зазвичай є вдома у кожної людини. Ці методи перевірені, дешеві та дієві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  1. Кухонна сіль. Вийміть устілки та насипте у взуття сіль. Устілки виперіть, а сіль із кросівок висипте через 30 хвилин. Неприємний запах зникне. Аби легко прибрати із середини всю сіль, пропилососьте взуття.

  2. Перекис водню. Змочіть ватний диск перекисом водню. Протріть всередині кросівок цією рідиною і дайте просохнути на свіжому повітрі.

  3. Медичний спирт. Додайте в 1 л води 1 столову ложку спирту. Занурте у цю воду взуття на 1 годину. Потім кросівки потрібно просушити на вулиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як ефективно відмити пральну машинку. Для вас — покрокова інструкція, як її чистити, аби вона гарно працювала.