Ваша плита матиме новий вигляд: хитрий трюк, який варто взяти на замітку

Лайфхаки
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Лайфхак, як зберегти плиту чистою надовго
Як зберегти плиту чистою. Фото: 24tv.ua

З цим лайфхаком ви збережете час на приємніші справи, ніж очищення плити

Раніше ми писали, які засоби обрати для миття індукційної плити. Та щоб вам вашу плиту навіть мити не довелося, скористайтесь цим простим лайфхаком.

У деяких господинь плита настільки чиста та сяюча, що здається, ніби вони нею зовсім не користуються. Але вся справа у догляді. Так, вам теж не доведеться постійно відтирати липкий жир та кіптяву з плити, якщо підете на маленьку хитрість. Про це пише ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо ви вже пробували користуватися силіконовими килимками та фольгою для захисту плити від бруду, але результат вас не задовольнив, тоді настав час дістати з шафи баночку... вазеліну!

Як використовувати вазелін

Нанесіть на чисту, суху та холодну плиту шар вазеліну та рівномірно увітріть його в поверхню. Зачекайте 15 хв, а потім приберіть надлишки засобу серветкою. Готово!

Як це працює? Жир та їжа не будуть прилипати або присихати до обробленої поверхні плити. Все, що вам буде потрібно, - це протерти бруд після ваших кулінарних експериментів. І плита знову тішитиме вас своєю чистотою!

До речі, цей засіб позбавлений запаху, а тому ви можете не турбуватися, що, нагріваючись, він зіпсує запах ваших страв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як приготувати ідеальний очищувач для кухні та ванної. Розповідаємо, які підручні засоби вам для цього знадобляться, - у цьому матеріалі.