Замінить пральний порошок і освіжить жирне волосся: 2 хитрих використання крохмалю незвичним способом

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Незамінний помічник у побуті
Застосування крохмалю у поюбуті. Фото: Хочу!

Крохмаль може стати незамінним помічником у побуті

Деякі побутові речі можна сміливо використовувати не за призначенням. Ефект буде просто “вау”, користь неоціненна, а у гаманці збережені гроші.

Хочу! опираючись на досвід наших розумних бабусь пропонує подивитися на використання крохмалю під іншим кутом. Адже ця біла аморфна речовина підійде не лише для накрохмалювання білизни чи виготовлення клейстеру, а й допоможе освіжити зачіску, якщо можливість помити голову відсутня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Освіжити волосся

Задовго до появи сухих шампунів наші мами та бабусі мали свій універсальний спосіб тримати волосся у чистоті, якщо не вдається швидко помити. Потрібно нанести трохи крохмалю на коріння волосся, розподілити, а тоді добре розчесати. Це допоможе вбрати надлишковий жир і додасть чудового об’єму.

Заміна пральному порошку

Іноді потрібно негайно випрати речі, але, халепа, скінчився пральний порошок. Крохмаль може стати відмінною альтернативою. Він чудово освіжить тканину, прибере неприємні запахи та видалить легкі забруднення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим можна замінити засіб для миття посуду, якщо він раптово закінчився. Мінімум 5 засобів знайдуться на вашій кухні для такої справи.