Це просто геніально! Як зробити ароматизатор для шафи з підручних засобів всього за хвилину

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як прибрати неприємний запах у шафі: робимо домашній ароматизатор
Поганий запах у шафі: що робити? Фото: blog.eva.ua

Більше не потрібно витрачатися на дорогі магазинні варіанти

Часто трапляється, що в шафі з’являється неприємний запах. Здавалося б, усі речі чисті, прибирання в кімнаті проводиться регулярно, а затхлий запах звідкись, та й береться… Як його прибрати — швидко і дешево — розповідаємо далі!

Геніальним трюком ділиться prostoway. Все, що нам потрібно — звичайна гігієнічна щоденна прокладка та ефірна олія із запахом, який вам до вподоби. Бюджетний домашній ароматизатор для шафи готується всього за 1 хв!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як зробити домашній ароматизатор своїми руками

Отже, дістаємо з пачки щоденну прокладку, розпаковуємо її та наносимо кілька крапель улюбленої ефірної олії. Можна взяти запах хвої, щоб в шафі завжди був аромат свіжості, або ж улюблений квітковий аромат чи ванільний, аби насолоджуватися пахощами щоразу, коли будете заглядати на полиці за одягом, рушниками чи постіллю.

Щойно нанесли ефірну олію на прокладку, зніміть з неї захисне покриття позаду і приклейте до стінки шафи клейкою стороною. Ось і все — бюджетний домашній ароматизатор для шафи готовий! 😍

Головне — не забувайте час від часу “оновлювати” аромат, накрапуючи ще трішечки олійки, або ж змінюйте такий саморобний ароматизатор раз на кілька тижнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще ми розповідали, як зробити домашній ароматизатор для ванни. Потрібні лише кілька підручних засобів — і вам більше не доведеться витрачатися на дорогі аромадифузори та пахощі.