Помер всесвітньо відомий собака-мем Кабосу: що відомо (ФОТО)

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Пес Кабосу, фото
Фото: instagram.com/kabosumama

Він був довгожителем, оскільки тварини його породи живуть в середньому 12-15 років

Раніше ми показували образи собак на Pet Gala 2024. Під час цього заходу тварини повторили луки зірок, які ті цьогоріч продемонстрували на благодійному балу Інституту костюма. Та зараз піде мова про пса, який сам є знаменитістю. На жаль, віднині покійною.

24 травня помер найвідоміший у світі собака породи сіба-іну - Кабосу. Цією сумною звісткою поділилась власниця тварини Ацуко Сато на сторінці в Instagram. Також жінка зазначила, що прощальна вечірка відбудеться 26 травня у Flower Kaori в Коцу-но Морі, місто Наріта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пухнастик проживав у Японії. На момент смерті йому було 18 років. Пес відомий тим, що був обличчям багатьох мемів та криптовалюти Dogecoin.

Пес Кабосу - символ валюти DOGECOIN, фото
Фото: exchangesumo.com
Качок Доге і Чімс, інтернет-мем Дож з псом Кабосу
Качок Доге і Чімс, мем Дож з псом Кабосу. Фото: wikipedia.org

На жаль, в останні роки тварина сильно хворіла. У кінці 2022 року їй діагностували хронічний лімфомний лейкоз та гострий холангіогепатит, а пізніше вона вже навіть не могла самостійно ходити, а тому пересувалась за допомогою спеціального візка для тварин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше дочка Майкла Джексона повідомила про нового домашнього улюбленця. Показуємо фото її милого котика - у цій статті .