Королівські улюбленці: які породи собак обирають британські Їх Величності (ФОТО)

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Як виглядають собаки королеви Камілли, принцеси Анни та Кейт Міддлтон
Королева Камілла з домашнім улюбленцем. Фото: x.com/RoyalFamily

Не лише королева Єлизавета II славилася своєю любов’ю до собак

Раніше ми писали про 5 домашніх улюбленців знаменитостей, які мають акаунти в Instagram. Підпишіться на них, щоб розбавити свою стрічку пухнастим контентом. До речі, королівські особи також не відмовляють собі у задоволенні мати домашнього улюбленця. Які породи вони обирають - дізнавайтесь далі у статті.

Собаки - це вірні друзі та постійне джерело позитиву. Тож не дивно, що навіть королівські особи мають цих пухнастиків за домашніх улюбленців. Нижче розповідаємо про песиків членів британської королівської родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Королева Камілла

У 2011 та 2012 роках дружина Чарльза III взяла з притулку двох собак породи джек-рассел-тер’єр. Камілла настільки любить своїх Блубелл та Бет, що песиків навіть вишили на її коронаційній сукні.

Кейт Міддлтон

На своє весілля принцеса Уельська отримала від брата у подарунок кокер-спанієля, якого назвали Лупо. Він прожив у королівській родині до 2020 року. Щоб пом’якшити біль від втрати домашнього улюбленця, чоловік презентував сестрі ще одного пухнастика.

Принцеса Анна

Дочка королеви Єлизавети II виховує двох англійських бультер’єрів. Щоправда, вони доставили своїй господарці трохи проблем. Зокрема, один пес покусав 2 дітей у Віндзорському парку (через це Анну навіть оштрафували), а інший загриз коргі королеви Єлизавети II.

Як виглядають собаки принцеси Анни - фото
Принцеса Анна з домашнім улюбленцем. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Ніна Добрев потрапила в аварію. Як вона відновлюється у компанії улюбленців - дивіться у цьому матеріалі .