Всі залишаться задоволеними: секрети безпечного відпочинку з песиком на пляжі

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Як відпочивати з собакою біля води
Собака у воді. Фото: baywoof.org

Спільний відпочинок ще більше зблизить господаря з його улюбленцем

Раніше ми писали, як подорожувати з пухнастиком без стресу. Та якщо ви прямуєте до води, потрібно подбати про те, щоб відпочинок був не лише якісним, а й безпечним.

В літню спеку так і хочеться провести час біля прохолодної водички. І, звісно, варто взяти на пляж свого домашнього улюбленця!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А щоб не зіпсувати собі відпочинок якоюсь непередбачуваною ситуацією, радимо взяти собі на замітку поради від експертів Savory.

Як безпечно відпочивати на воді з хвостиком

► Перш ніж підпускати собаку до води, впевніться, що дно водойми без різких перепадів, дерев, великих водоростей та мулу.

► Зважайте, що мокрий повідець може тягнути песика на дно. Його можна зняти, якщо ви впевнені, що ваш улюбленець не буде заважати іншим відпочивальникам. А ось нашийник краще залишити - це допоможе вам швидко зреагувати у надзвичайній ситуації.

► Краще не грати в ігри, які можуть викликати конфлікти між тваринами у воді. Навіть невелика сутичка може мати фатальні наслідки.

► Не залишайте улюбленця без нагляду. Його можуть збентежити інші тварини, люди, човни та водні скутери.

► Якщо вода прохолодна, краще замінити плавання іграми у безпечному місці у затінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що робити, аби улюбленця не захитувало в авто. Корисні поради з цього приводу ви знайдете у цьому матеріалі.