Ось чому не можна гратися з котом у "злу руку" (ВІДЕО)

Домашні тварини
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Як гратися з котами не можна
Небезпечні ігри з котом. Фото:

Багато господарів просто обожнюють так дражнитися зі своїми улюбленцями

Коти — дуже круті домашні улюбленці, які тонко відчувають настрій свого господаря. Однак є речі, які жахливо їх бісять. До цього списку можна включити, зокрема, й ігри з котом у “злу руку”.

Про те, чому в цю гру не варто гратися зі своїм вихованцем, розповідає centralna.vet. Ця банальна причина багато кого здивує 🤔

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чому з кошеням не можна грати у “злу руку”, дражнячи його

Не можна дражнити котика рукою задля гри. Коли на “злу руку” нападає маленьке кошеня, це, звісно, виглядає дуже мило. Проте у цей момент ви несвідомо вчите кошеня, що нападати на людину, кусаючи її — нормально. І більше того — це ще й весело!

Втім, коли ваш вусатий малючок виросте і почне робити точно те саме, боляче вгризаючись своїми зубами у вашу руку й запускаючи в шкіру гострі кігті, вам це точно не сподобається. А будь-який різкий рух рукою чи ногою (а часом навіть і спробу погладити котика) він сприйматиме як заклик до дії і початок веселої гри.

Тож не сваріться потім на кота, який виріс під “злу руку”, а тепер — за старою звичкою — часом може зробити вам боляче 🥹

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому коти не бояться висоти. Дізнавайтеся на Hochu.ua, у чому їх секрет “безстрашності” і чому це насправді погано.