Став child free: Володимир Дантес поділився важливою новиною (ФОТО)

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця
Володимир Дантес. Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Співак дуже переживав за пухнастика, хоч і розумів, що вчинив правильно

Раніше ми ділилися секретами довголіття домашніх улюбленців. Один з важливих кроків у цьому напрямку - стерилізація та кастрація тварин. Так, днями відвіз свого собаку до ветеринарної клініки для цієї операції і ексчоловік Наді Дорофєєвої.

36-річний український співак Володимир Дантес поділився з підписниками свого мікроблогу новиною з життя свого собаки Василя. Так, нещодавно песика породи мальтіпу кастрували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На опублікованому фото пес зазнімкований після операції: він сидів на сіро-білому матраці на терасі будинку артиста. На шиї у нього був захисний ветеринарний комір.

У підписі до світлини Володимир зізнався, що “це дуже щемливо відводити свого улюбленця на операцію і дуже боляче забирати його після”. Водночас він зазначив, що розуміє, “наскільки це полегшує йому подальше життя”.

Свідомі рішення часто важкі і болючі. Але то так тільки здається напочатку. Любіть своїх пухнастих, піклуйтеся ними і, якщо не маєте наміру постійно продовжувати рід тваринки, вчиняйте рішуче і правильно,
- написав Дантес.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що придбати власникам тварин, які люблять інноваційні технології. Розповідаємо про 5 цікавих пристроїв - у цьому матеріалі.