Органайзери для дитячої кімнати: 4 ідеї, які підтримають порядок

Дизайн та інтер'єр
819
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

4 крутезних органайзери для дитячої
Органайзери для дитячої кімнати, фото: pixabay.com

Ці органайзери зберуть усе, що часто валяється чи губиться на підлозі

Дизайнери показали прості ідеї, які допоможуть підтримувати порядок у дитячій кімнаті. Дитина з радістю буде користуватися такими органайзерами, адже вони не лише зручні, а й гарні. Раніше ми публікували ідеї сервірування столу на літо, а тепер розкажемо, що додати до інтер’єру дитячої кімнати.

Найчастіше у дітей розкидані дрібні ляльки, прикраси для волосся, авторські малюнки та м’які іграшки. Аби їх розфасувати у різні місця, потрібні органайзери. Вони мають пасувати до інтер’єру та не зламатися, як звичайна коробка, через 2 — 3 дні.

Органайзер із кишенями

Related video

Текстильний органайзер із кишенями — цікаве та зручне рішення для ляльок. Туди можна поставити і барбі, і малих пупсиків. Сам органайзер легко причепити або на двері, або на стіну.

Органайзери для ляльок у дитячій
Органайзери для ляльок у дитячій кімнаті, фото: Pinterest

Веселка для заколок

Зробіть органайзер для заколок. Його форма може бути будь-якою: хмарка із веселкою, Сонечко із промінця, єдиноріг із кольоровим волоссям. Таку річ гарно повісити на стіну як прикрасу, а ще на ній зручно зберігати заколки.

Органайзери для прикрас на волосся
Органайзери для заколок у дитячій кімнаті, фото: etsy.com

Зоопарк для м’яких іграшок

Для м’яких іграшок легко зробити особливий будиночок. Це — зоопарк, де улюбленці дітей будуть ночувати. Такий органайзер може стати родзинкою інтер’єру.

Корисні ідеї для дитячих органайзерів
Стильні ідеї для дитячих органайзерів, фото: Pinterest

Рамки для картин

У тренді — вивішувати на стіни роботи дітей. Проте, не завжди є на що їх почепити, аби не зіпсувати стіну. Зробіть рамки, в які легко розмістити малюнок. Придумайте правило “Малюнок дня” — це найгарніша робота, яка буде розміщена в органайзері до ранку.

Куди вішати картини дітей у кімнаті
Куди ховати іграшки в дитячій кімнаті, фото: momdeals.com

Раніше ми писали, як гарно прикрасити інтер’єр своїми руками влітку. Для вас — розкішні ідеї вишитих картин, які будуть пасувати до будь-якого стилю кімнати чи кухні.