Хитрий трюк досвідчених дачників: що додати у цибулеві рядки для врожайності

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про секрети висаджування озимого часнику . Ще одна популярна культура для осіннього висаджування - озима цибуля. Це частий гість на городах.

Саме наближається час її садити. Це дозволить отримати в новому сезоні щедрий врожай, раніше на кілька тижнів, ще й стійкіший до хвороб і перепадів температури. Що додати у рядки, розповіли на порталі ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З озимою цибулею ви будете мати не тільки ранню зелень, а й гарний врожай улітку. До того ж, це зовсім нескладно. Особливих хитрощів для садіння озимої цибулі немає, але обов’язково грядку треба підживити.

Після літа ґрунт особливо виснажений. Тому таким грядкам просто необхідна добряча порція компосту.

Озиму цибулю садять ще й тому, що вона краще вкорінюється, ніж звичайна, та краще дістає вологу. Навіть спекотне літо її не лякає.

Варто запам’ятати, що таку цибулю замочувати не можна. Поливати після висаджування її також не треба. Якщо після висадки дощу не буде днів 10, лише в такому випадку ділянку можна полити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також з настанням стабільних морозів ділянку з цибулею треба замульчувати. Також ми розповідали, які терміни ідеальні для її висаджування .