Як посадити кабачки, щоб врожай був величезним: два вдалі способи

Сад і город
890
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

методи посадки кабачків
Hochu.ua / Як висадити кабачок на город

Як виростити кабачки

Ми розповідали, як підживити помідори. Тепер ділимось методами висаджування кабачків.

Щоб отримати рясний урожай кабачків, важливо правильно їх посіяти. Існує два основних способи: розсадою та прямим посівом у ґрунт. Розповідаємо про них разом із “Школою Життя”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Посів насіння у ґрунт

Замочіть насіння кабачків на 1-2 дні. Для цього покладіть його на ватний диск, зволожити його, накрийте зверху ще одним вологим диском. Коли насіння проросте і з'явиться корінець, його можна сіяти.

Викопайте лунки глибиною 20 см. Додайте на дно лунки напівперепрілий гній, потім перегній і шар землі. Якщо у вас глинистий ґрунт, внесіть добрива, адже чорнозем сам по собі багатий на поживні речовини.

Посійте пророщене насіння на глибину 2 см, по одному в лунку. У холодну погоду накрийте лунки укривним матеріалом.

Посів насіння на розсаду

Використовуйте склянки об'ємом 500 мл. Посійте насіння на глибину 2 см, по одному в склянку. Поливайте розсаду регулярно теплою водою. Підтримуйте температуру в приміщенні близько +20°C. Коли у розсади з'являться 2-4 справжніх листки, висадіть її у ґрунт, підготовлений за тим же принципом, що й для посіву насіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете виростити рясний урожай смачних та корисних кабачків. Також ми розповідали про цікаве індійське підживлення для огірків.