“Золотий список” квітів без мороки: самі розростаються і не потребують праці

Сад і город
857
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

перелік невибагливих квітів
Колаж Hochu.ua / Ці квіти зовсім невибагливі

Які квіти виростуть без ваших зусиль

Ми розповідали, чим підживити смородину . Тепер розповідаємо про квіти, які можна дуже легко виростити. 

Завдяки ґрунтопокривним квітам отримати квітучий сад буде зовсім нескладно. Вони рятують від бур'янів, економлять час на догляд та прикрашають будь-яку ділянку. Переліком ділимось разом із ProstoWay.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Котула щетиностоволоса

Пухнастий килим сріблясто-зеленого листя, що не боїться ні сонця, ні тіні. Ідеальна для альпінаріїв, рокаріїв та оформлення бордюрів. Цвіте жовтими суцвіттями-кошиками, приваблюючи корисних комах.

Пижма Городянова

Низькорослий багаторічник з сріблястим листям та блакитними відтінками. Невибаглива та витривала до посухи, чудово розростається. Володіє приємним ароматом, який відлякує шкідників.

Ґрунтопокривна гвоздика

Невибаглива квітка, що рясно цвіте протягом усього сезону. Використовується для заповнення порожнеч, декорування та окантовки доріжок. Її густе сизувате листя утворює пишні килими, пригнічуючи бур'яни.

Сантоліна

Сріблясті та зелені листочки, що прикрасять будь-який сад у м'якому кліматі. Невибаглива та стійка до посухи, чудово переносить спеку. Деякі види використовуються в кулінарії та для відлякування молі.

Декоративний полин

Різноманіття видів з сріблястим листям, яке не потребує поливу. Невибагливі та стійкі до шкідників та хвороб. Додають саду елегантності та приємного аромату. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці ґрунтопокривні квіти - справжня знахідка для садівників. Вони поєднують в собі красу, невибагливість та практичність. Також ми розповідали, як правильно поливати баклажани.