Відмінний трюк від комарів, який дозволить спокійно працювати на городі: дві спеції врятують вас у вечірній час

Сад і город
1 769
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи від комарів
Захист від комарів. Фото: Хочу!

Комарів у природі налічується понад 3600 видів і всі вони прагнуть поласувати людською кров'ю

Вечір - це найкращий час, щоб активно попрацювати на грядках. Не відчувається виснажливої спеки і можна зробити значно більше. Але є одна надокучлива проблема, яка прагне крові - комарі. Існує безліч засобів від цих комах, тому ми розкажемо два найефективніші, які значно полегшать вам роботу на городі.

Городники добре знають, як важко відігнати комарів, які кружляють над людиною, яка працює. Щоб потім не страждати від жахливого свербежу варто спробувати зробити так, щоб “вампіри” забули дорогу до вашого тіла. Які способи у цьому допоможуть, розповідає doc.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваніль

Дуже приємний запах для людей, який просто ненавидять комарі. Щоб комахи не докучали вам, розведіть у склянці води 1 ч.л ванілі та протріть ватним тампоном всі відкриті ділянки тіла, а також поприскайте на волосся і одяг.

Базилік

Зі свіжого листя приготуйте надзвичайно ефективний спрей-репелент. На 5-6 годин замочити листя у окропі, а потім розвести зі спиртом. Найкраще наносити на шкіру та одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про спосіб, який дозволить вберегти ноги від бруду на городі. Адже безліч людей просто обожнюють працювати босоніж.