Ідеальний манікюр після городу, саду, дачі: 4 способи зберегти нігті доглянутими

Сад і город
547
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як захистити манікюр під час городніх робіт
Захист рук на городі. Фото з вільних джерел

Руки потрібно захищати при роботі на городі

На якісний ідеальний манікюр жінки витрачають багато часу, зусиль і грошей. Тому зовсім не хочеться знищити нігті після земляних чи дачних робіт. Потрібно піклуватися про захист шкіри рук і нігтів під час роботи на городі, щоб не переробляти та зберегти красу надовше.

Ваші руки завжди будуть доглянуті та естетично привабливі, якщо ви дотримуватиметеся кількох порад. Найкрутіші лайфхаки, як вберегти манікюр, але не припиняти “колупання” на городі, пропонує noviydoctor.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гаряча вода. Дві доби після манікюру ваша нігтьова пластина та кутикула дуже чутливі до перепадів температури. Намагайтеся уникати у ці дні відвідування сауни, чанів та лазні, щоб це не призвело до відшарування лаку.

Кутикула . Після манікюру користуйтеся спеціальними оліями для пом’якшення та зволоження кутикули. Вони зменшують появу задирок і зберігають еластичність. Краще обирати олії з вітамінами, щоб забезпечити гарний догляд.

Захищайте свої руки. Візьміть собі за правило виконувати домашню роботу у рукавичках, особливо при використанні хімічних засобів для прибирання, а для городніх робіт можна вдягати дві пари. При виборі рукавичок зверніть увагу на якість матеріалу і щільність, вони мають не обмежувати рухи.

Догляд після городу. Після зняття рукавичок промийте руки з милом та висушіть промокаючими рухами. Якщо бруд потрапив на нігті, за допомогою м’якої мочалки з милом легко промасажуйте кожен ніготь та промийте чистою водою. На сухі руки нанесіть зволожувальний крем і зробіть легкий масаж пальців та шкіри.

Не шкодуйте часу на догляд за руками, адже красивий манікюр - це запорука доглянутих рук і привабливого вигляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про цікавий спосіб захистити педикюр під час городніх робіт, особливо, якщо ви полюбляєте ходити босоніж. Це надзвичайно просто і не вимагає жодної копійки.