Вітаємо з Медовим Спасом! Святкові листівки та найкращі побажання з нагоди Першого Спасу 2024

Усі свята
994
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Привітання Медовим Спасом 2024, фото
Фото: Freepik

Тут ви знайдете найкращі привітання, які можна надіслати близьким та рідним

Вже завтра, 1 серпня, ми будемо відзначати Перший Спас. Ми вже розповідали, чому його називають Медовим, а тепер поділимось з вами найкращими привітаннями та побажаннями.

Здавна люди вірили, що букети-обереги, освячені на Перший Спас, будуть захищати оселю та її господарів упродовж року. Тому зав'язані у пучок трави та квіти, серед яких обов'язково був мак, зберігали до наступного Маковія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Традиційно 14 серпня віряни відвідують храм, моляться за здоров'я рідних і близьких, перемогу України та Божий захист. У цей день не варто робити важку роботу, працювати в землі та сваритися.

А ще сьогодні заведено вітати рідних зі святом, надсилаючи листівки та гарні слова. Найкращі привітання з Медовим Спасом ви знайдете далі в нашому матеріалі!

Щирі побажання та вітальні картинки з нагоди Медового Спасу:

Проводжаємо літо, Медовий Спас прийшов! Хай буде ваше життя зі смаком кращих сортів бурштинового меду і присмаком макового пирога! Луна дзвону оновить вас для благодаті і нових подій! Медової погоди вашому дому! Квіткової та солодкої любові!

Вітаємо з Медовим Спасом, картинки та листівки
Фото: 1plus1.ua

Нехай Перший Спас подарує твоєму серцю віру, розуму – надію, а здоров'ю – силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя! Божого тобі благословення!

Побажання з Медовим Спасом
Фото: 1plus1.ua

З Першим Медовим Спасом! Нехай Ваше життя буде сповненим радості, як повні стільники у вуликах. Таким же плідним, як робота бджоли. Таким же солодким, як мед. І нехай завжди поруч буде той пасічник, який знає, як з усім цим впоратись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Картинки з Медовим Спасом
Фото: Amazing Ukraine

Пречисте свято Медового Спаса і Маковія з запашними пиріжками і медовою вощиною ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов і щирість у кожну родину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток і Янгол білокрилого Прощення торкнеться пір’ячком Божої любові кожного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас і Маковій!

Побажання та картинки з Медовим Спасом 2024
Фото: ranok.ictv.ua

Прийміть найщиріші привітання зі святом Маковія! Бажаю здійснення найбільш сміливих і заповітних мрій, миру і достатку у вашій оселі і в нашій рідній Україні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання з Медовим спасом в картинках та листівках, фото
Фото: ranok.ictv.ua

Вітаю зі святом Маковея! Бажаю багато яскравих солодких емоцій! Медових незабутніх вражень! І щоб від щастя та взаємного кохання запаморочилося у голові!

Картинки та листівки з Медовим Спасом
Фото: telegraf.com.ua

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Нехай будуть успіхи в житті, родинне тепло і мирне, тихе дозвілля. Бажаю Вам, щоб доля завжди посміхалася, а в нашій Україні був мир і спокій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітання та побажання з Медовим Спасом для рідних
Фото: dp.vgorode.ua

Також не пропустіть календар церковних свят на серпень 2024. Крім Трьох Спасів, нас чекає Успіння Пресвятої Богородиці, Усікновення глави Іоанна Предтечі та ще чимало важливих релігійних дат.