З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини

Усі свята
6 352
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не знаєте, як привітати з днем народження свою маму? Звісно, для найріднішої людини на світі варто обрати не банальні привітання, а поздоровлення від щирого серця, які допоможуть хоч на маленький відсоток висловити всю любов та вдячність їй. Ми зібрали найкращі привітання — картинки, листівки та теплі побажання своїми словами. Повірте, ці привітання з днем народження для мами зроблять її день ще яскравішим!

День народження мами — це водночас дуже радісний та зворушливий момент. У цей особливий день ми бажаємо висловити мамі нашу вдячність за все, сказати безліч компліментів та обійняти її найтеплішими словами.

Щоб трішки допомогти вам у цій важливій справі, наша редакція зібрала найзворушливіші привітання, якими можна привітати маму з днем народження. Ви знайдете в нашій добірці красиві побажання в прозі, оригінальні картинки та листівки, які подарують вашій найдорожчій людині теплу посмішку.

Related video

Привітання з Днем народження для мами

З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №1
З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №2

Дорога мамо! Нехай цей День народження принесе тобі багато щастя, здоров'я і безмежної радості. Ти найкраща мама у світі та найдорожча в моєму житті людина. Безмежно тебе люблю та ціную. Дякую тобі за все!

***

Дорога мамо, ти завжди була нашим опорою і сонцем у наших життях. Нехай цей день буде якомога яскравішим і теплішим для тебе.

З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №4
З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №5

***

Мамо, твоя доброта, турбота і безмежна любов завжди надихали мене. Нехай цей день буде сповнений найкращими подарунками та враженнями, адже ти на них безумовно заслуговуєш! Бажаю тобі найкращого у цей особливий день. Твоя невичерпна сила та тепло відчуваються завжди. З днем народження, найрідніша!

***

Дорога мамо, вітаємо тебе з твоїм свято, твоїм днем народження! Нехай твоє життя буде щасливим та безтурботним. Бажаємо тобі море щастя, здоров'я та безмежної любові, достатку, натхнення та спокою. Будь щаслива, будь кохана, будь радісна, а ми завжди будемо поруч. Любимо тебе!

З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №7
З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №8

***

З найбільшою любов'ю та повагою вітаю тебе, моя дорога матуся, з Днем народження! Бажаю тобі всього найкращого, що може бути у цьому житті: легкості, щастя, багато посмішок, віри в себе, достатку, здоров'я та довгих років, удачі та усіх благ. Ти найпрекрасніше, що є в цьому світі. Люблю тебе, моя матуся!

***

Дорога мамо, у цей особливий день хочу висловити тобі найглибшу вдячність за твою безмежну любов, жертовність і неймовірну силу, якою ти завжди мене надихаєш. Ти — найбільше багатство! Я так пишаюсь тобою. Бажаю тобі здоров'я, радості та щасливих моментів. З днем народження!

З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №11
З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №12

***

Мамо, ти — моя найкраща подруга, порадниця і найбільший скарб у житті. В цей День народження хочу подякувати тобі за кожен момент, проведений разом, за кожну недоспану ніч, за твої обійми та тепло, яке ти завжди даруєш нам. Нехай цей день принесе тобі безмежне щастя. Люблю тебе!

***

Ти — справжній символ ніжності та сили в нашому житті. Ти — наше натхнення. Ти — наш мир. Ти — наше життя. Бажаємо тобі безмежного щастя, найбільших успіхів у всіх справах та міцного здоров'я. Ти заслуговуєш найкращого!

З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №14
З днем народження, люба матуся! Найкращі привітання своїми словами та листівки для найріднішої людини - фото №15

Також дізнайтеся, що можна подарувати татові. Ми зібрали найкращі ідеї подарунків до дня народження тата чи Дня батька. Зберігайте на майбутнє!

Фото: moonzori.com, 24 канал, freepik.com