З початком Різдвяного посту! Душевні привітання та листівки

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

З наших попередніх матеріалів у розділі "Свята" ви знаєте, що з 15 листопада до 24 жовтня триває Різдвяний піст. А це означає, що ми поповнюватимемо скарбничку корисних статей, які можуть стати в пригоді вам у цей період. Після заборон і приписів Різдвяного посту ми із задоволенням публікуємо привітання та листівки з початком цього важливого періоду для християн. Обирайте найкращі та вітайте близьких!

Нагадаємо, що Різдвяний піст — це особливий час, який релігійні люди намагаються присвятити духовному очищенню і підготовці до свята Різдва Христового. Багато хто дотримуватиметься рекомендацій щодо дотримання посту, позбуваючись негативних думок, готуючи організм, вивчаючи Святе Письмо і намагаючись у цей час розібратися, у чому ж полягає сенс життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Усі, хто поділяють ці цінності, будуть раді отримати від вас порцію позитиву у важливий натхненний день. Тож пропонуємо вам обрати найкращі привітання з початком Різдвяного посту всім близьким, хто вирішив постити.

початок різдвяного посту 2023

З початком Різдвяного посту! Привітання у віршах

15 листопада варто побажати дорогим людям витримки, терпіння, духовного зростання і багато радості в підготовці до Різдва Христового. Привітання з початком Різдвяного посту у віршах обирайте далі.

***
Прийшов Різдвяний до нас піст,
Він лише щастя нам приніс!
З посту початком вітаю
І всім терпіння бажаю!

***
Різдво не за горами,
Настає пост великий.
Вам увійти в нього бажаю
Тільки з чистою душею.

Щоб в думках ваших тільки
Був великий посил добра,
І вистачило в серці своєму
Благодатного тепла.

***
Прийшов час постити,
Від душі перехреститися.
І до Різдва Христового,
М’ясо в рот не брати — дати слово.
Сорок днів триватиме піст,
Дасть він всім духовний ріст.

***
Постіть, щоб очистити душу,
І думки від мирських гріхів.
Молитва пристрасті нехай погасив,
Звільнить від зла оков.

Намагайтеся все ж не лукавити
Собі лише в їжі відмовивши,
Адже можна Господа прославити,
Лише пристрасті з душі вигнавши.

***
Різдвяний піст — для душі очищення,
Для тіла — здоров’я та оновлення.
Хай буде молитва для Вас укріпленням,
Для віри — опорою, душі — освітленням!

***
В піст Різдвяний бажаю
Вам терпіння від душі,
Щоб його не порушували,
І з молитвами пройшли.

***
40 днів до Різдва,
Пост Різдвяний зустрічай,
Ти смиренністю та терпінням
Свою душу очищай.

Щоб душею оновленою
Зустрічати Різдво Христа,
Побажати добра і сил
Вам я хочу в дні поста.

з різдвяним постом

Привітання з початком Різдвяного посту в прозі

Красиво привітати з початком Різдвяного посту в прозі вам допоможуть такі рядки.

***
Пилипів піст готує нас до великого свята Різдва Христового, дає можливість обміркувати все, що сталося за рік, прийняти складні рішення і стати старшими духовно. Нехай же ці дні зроблять нас кращими, чистішими і добрішими.

***
Починається один із найбільш тривалих християнських постів — Різдвяний піст. Сорок днів триває шлях до Різдва Христового. Нехай шлях цей буде рівним, на думці будуть тільки добрі помисли, а з серця назавжди підуть злість, образа, брехня. Зустрінемо Різдво з міцним оновленим духом і підтримаємо всіх на нелегкій дорозі Різдвяного посту.

***
З Різдвяним постом! Нехай він допоможе вам очиститися від негативу і заздрості, нехай злих помислів не буде у вашому житті, а справжні цінності наповнюють душу. Бажаю витримки, щастя і благополуччя.

***
Розпочинається Різдвяний піст, який дарує віру, надії та духовне очищення. Проведи його в мирі, гармонії з собою та послуху. Відмовся від мирського і знайди в собі сили прислухатися до себе. Нехай Бог допомагає тобі, підтримує й оберігає. Бажаю сил, надій і щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
У Різдвяний піст я від душі хочу побажати сил і здоров'я, упевненості й наполегливості, завзяття й терпіння, світлих надій, тепла й радості. Нехай цей піст очистить і тіло, і душу від вантажу образ і сумнівів, нехай разом зі святом у твоєму житті відкриється чистий аркуш, на якому ти писатимеш нову історію свого щастя.

***
Нехай у Різдвяний піст не виснажує душу, не стомиться тіло, не піде надія. Бажаю позбавлення від нечистих помислів і грішних діянь, прощення за дурні помилки і недобрі справи. Нехай у серці відродиться щира радість, нехай душа дбайливо зберігає віру і любов до близьких.

***
Починається великий піст перед Різдвом. Давайте пройдемо разом цей шлях і очистимо душу від негативу. Бажаю зуміти знайти в собі сили, стати кращими і знайти гармонію.

***
У Різдвяний піст я від душі бажаю щирої віри у все хороше і добре, великої надії на мир і благодать, чистої любові до Бога, до сім'ї, до всіх людей. Нехай ці дні зітруть усе погане зі сторінок твого життя, нехай тіло стане міцнішим, організм — здоровішим, а душа — чистішою і радіснішою.

***
Бажаю вам з легкістю і радістю перенести всі тяготи Різдвяного посту. Нехай у цей час очистяться ваше тіло і розум від усього поганого і кепського. Нехай до великого свята Різдва ви прийдете у своєму оновленому стані і будете впевнено входити в храм, не піддавшись спокусі.

Листівки з початком Різдвяного посту

Надсилайте листівки з початком Різдвяного посту в соцмережах. Нагадайте про старт важливого для християн періоду.

привітання з різдвяним постом
привітання з різдвяним постом
привітання з різдвяним постом 2023
 
з різдвяним постом картинки
з різдвяним постом листівки
з різдвяним постом картинки
привітання з різдвяним постом 2023
з різдвяним постом привітання
з різдвяним постом
привітання з різдвяним постом 2023

Бажаємо, щоб період Різдвяного посту пройшов у максимально душевній атмосфері та спокої!

До слова, раніше ми також публікували меню на Різдвяний піст. У нашому матеріалі за посиланням шукайте календар харчування та смачні ідеї страв на кожен день, які прикрасять ваш раціон.