Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 26 січня українці вітають Аркадія з Днем ангела. Це ім'я наділяє своїх господарів мужністю, розумом, інтелектом і жагою до навчання. Аркадій — вірний, сміливий та завжди самовдосконалюється. Для вас — щирі вітання і яскраві листівки з нагоди іменин.

У перекладі з грецького “аркадос” означає “житель Аркадії”. Похідні імена — Адя, Аря, Арка, Кадя, Арканя. Планета імені — Меркурій, камінь-талісман — смарагд, стихія — повітря, число імені — 7.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання:

У День ангела хочу побажати тобі, Аркадій, щастя, удачі у всіх планах і наснаги до підкорення вершин. Нехай твої мрії якнайшвидше стануть реальністю. З іменинами!

***

Друг не завжди може виявитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а ось ангел-хранитель ніколи від тебе не відступиться. Він вірно служить тим, хто вірить у правду і добро. Бажаю тобі вибирати по життю легкі стежки і дороги, а ангел-хранитель з твоїм ім’ям Аркадій нехай залишається вічним супроводжуючим.

***

Вітаючи тебе з Днем ​​ангела, хотілося б в першу чергу подякувати тому, хто має до цього пряме відношення. Дякую Господу за те, що подарував тобі, Аркадій, свого помічника, який буде стояти поруч тебе вічно. Нехай Дух Господній благословляє тебе у богоугодних починаннях, збереже і наділить достатком.

Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №1
Pinterest

В День ангела надсилаю тобі, Аркадій, найщиріші побажання! Міцного здоров’я, взаємного кохання, сімейного затишку, прибуткову, шаленого успіху, везіння, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, романтикою, цікавими людьми та перспективними мріями!

***

Аркадію, вітаю тебе з іменинами! Бажаю багаторазового збільшення приголомшливих подій у житті! Нехай все навколо приносить тільки радість, задоволення та інтерес! Посмішок, добра, щедрості, любові, тепла, фінансової незалежності та людського щастя!

***

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція, і ніякі закони природи не можуть пояснити рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму – не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю, Аркадію, в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кажуть, ангел-хранитель направляє на вірний шлях, якщо людина щиро вірить у Бога. Віра в добро допомагає побачити істину на життєвому перехресті, а янгол залишає небесні знаки і підказки для того, щоб прибрати почуття страху. Я бажаю тобі, Аркадію, аби твій ангел-охоронець завжди наглядав за тобою і оберігав від негараздів. З Днем ангела!

Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №2
Телеграф
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №3
Pinterest
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №4
Телеграф
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №5
pruvitannja.com.ua
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №6
Листівка
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №7
gumoreska.in.ua
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №8
Pinterest
Із Днем ангела Аркадія! Прозові привітання і гарні картинки - фото №9

Раніше ми писали, що подарувати дідусю на День народження. Для вас — корисні та цікаві ідеї презенту.