День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 30 січня українці вітають працівників військово-соціального управління ЗСУ із професійним святом. Це відносно новий підрозділ ЗСУ, який був створений для керування моральним станом військовослужбовців. Для вас — найкращі прозові привітання та листівки з нагоди свята.

Військово-соціальна служба здійснює виховну роботу із військовими формуваннями. Саме працівники цієї сфери піднімають моральний та бойовий дух бійців ЗСУ і допомагають у психологічній реабілітації тим, хто повернувся з фронту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №1

Вітання з нагоди свята:

Хто такий спеціаліст військово-соціального управління? Це той, хто несе особисту відповідальність за моральний стан кожного солдата української армії. Це той, від кого залежить захист кордонів нашої України. Дякуємо вам за те, що ви є! З професійним святом!

День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №2

Шановні працівники військово-соціального управління ЗСУ! Дякуємо вас за кропітку працю, чуйність і небайдужість! Нехай у ваших оселях буде мир, злагода та радість. Бажаємо достойної зарплатні та вірних друзів.

День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №3

Вітаємо із Днем спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ! Саме від вас залежить дисципліна і високий бойовий дух кожного захисника України! Саме на вас покладено відповідальність за підвищення боєздатності нашої армії. Тому щиросердечно вітаємо вас з вашим професійним святом, бажаємо сил та наснаги в роботі, щастя та достатку в особистому житті. Нехай всі ваші мрії збуваються!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №4

Кожен несе відповідальність за свою роботу. Проте роботу деяких спеціалістів важко побачити. Якщо завдання солдата – захищати свою державу на передовій, то завдання спеціалістів військово-соціального управління ЗСУ – створювати міцну підтримку для кожного солдата в тилу. Несіть свою службу відповідально, мотивуйте та підтримуйте кожного бійця, готуйте його до виконання надважливих бойових операцій!

День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №5

Шановні наші спеціалісти ЗСУ, ми безмежно вдячні вам за вашу самовіддану роботу та бажаємо всього найкращого як у вашому професійному, так і в особистому житті! Нехай будуть Перемога, мир, достаток і процвітання в нашій рідній України! Зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День спеціаліста військово-соціального управління ЗСУ: щирі вітання у прозі та листівки – українською - фото №6

Раніше ми публікували календар свят за старим стилем. Для тих, хто звикає перейти на новоюліанський календар, і святкує усе по 2 рази, зібрані дати церковних свят за лютий.