З Днем бармена! Найкращі привітання в листівках та цікава інформація про це свято

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 6 лютого, в багатьох країнах світу відзначають День бармена. В нашому матеріалі ви можете прочитати цікаву інформацію про це свято та знайти красиві привітання з Днем бармена в картинках. А ще сьогодні відзначають День ангела Максима, тож не пропустіть добірку привітань з іменинами.

Бармен — це творча та дуже важлива професія, адже ці люди, як творці витончених коктейлів та атмосфери свята, відіграють важливу роль на різних вечірках, корпоративах та інших урочистостях. Хоча професія бармена здавалася б святковою з першого погляду, вона насправді вимагає не тільки творчого підходу, але й глибоких знань та навичок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щорічно 6 лютого представники цієї професії святкують Міжнародний день бармена. Цю дату обрали на честь католицького святого Аманда у 2008 році.

Аманд вирішив присвятити життя Богу. Він став ченцем, жив у аскетичних умовах, харчувався водою та хлібом. Згодом хлопець здійснив паломництво до Риму, а потім став єпископом у Франції. Він мав навертати людей до християнства і, попри супротив влади, йому це досить добре вдавалося.

Аманд також славився своєю гостинністю. Регіон, де він мешкав, був відомий через виноградники та культуру споживання спиртного. Тож всі винороби й працівники шинків вважали Аманда своїм покровителем.

Сьогодні бармени виконують функції, які в минулому належали власникам або працівникам шинків. Вони продовжують традицію розвивати алкогольну культуру, готуючи своїм клієнтам дивовижні напої.

Міжнародний день бармена — це відмінна нагода відвідати бар чи ресторан, подивитися, як бармени демонструють свою майстерність, або взяти участь у святкових вечірках. Привітайте свого улюбленого бармена, залишивши гарні чайові або надіславши йому листівки з Днем бармена, які ви знайдете далі в нашому матеріалі!

Привітання з Днем бармена

З Днем бармена! Найкращі привітання в листівках та цікава інформація про це свято - фото №1
З Днем бармена! Найкращі привітання в листівках та цікава інформація про це свято - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також 6 лютого Христини відзначають День ангела. Ми підготували для вас добірку, де можна знайти  яскраві привітання та листівки  з іменинами.

Фото: radiotrek, УНІАН, online.ua, НВ