День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 14 лютого, разом із Днем закоханих, своє професійне свято відзначають комп'ютерники та програмісти. Щиро вітаємо вас, дякуємо за вашу роботу і бажаємо миру, успіхів та достойної зарплатні!

Перший працюючий електронний комп’ютер ENIAC був представлений американцями саме 14 лютого у 1946 році. Це була велика машина, яка працювала, як калькулятор для важких розрахунків військовослужбовців США того часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання:

Вітаю з Днем комп'ютерника та програміста! Бажаю тихої роботи вентилятора, слухняних системників, потрібних програм і належної науково-технічної бази для реалізації будь-яких ідей! Будьте здорові, давайте відпочинок очам і ворушіть кінцівками. Ні вірусу, ні помилки в системі!

День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською - фото №1
ТСН

Вітаю з Днем комп'ютерника! Бажаю багато цікавого у комп’ютерному світі, щастя, кохання та веселощів у навколишньому житті. Нехай кожен день дозволяє досягати досконалості, успіху та нових проривів, нехай не буде проблем ні зі здоров’ям, ні з програмами, ні з людьми, ні з технікою. І нехай на аватарці завжди буде щасливе обличчя, а для морального та фізичного здоров’я завжди стоїть потужний антивірус.

***

Вітаю з Днем комп'ютерника та програміста! Бажаю завжди ладнати з машинами, стабільно робити нові відкриття у своїй сфері роботи, ніколи не заходити в глухий кут і залишати стабільним ритм щастя у своєму житті.

***

Всіх, хто знає підхід до сучасної техніки, хто легко і вільно володіє інформаційними технологіями, ми вітаємо з практично професійним святом. Нехай будуть вам не страшні перепади напруги, і самі сучасні віруси. З Днем комп'ютерника!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською - фото №2
ТСН

День комп’ютерника — професійне свято дуже наполегливих і терплячих людей. У наш час без вас не обійдеться жодна сфера. Тож нехай на Вас чекають неймовірні досягнення і відкриття, успіх і великі премії. Майбутнє людства вже не уявити без вашої роботи. Удачі, любові і натхнення. Вони обов’язково принесуть Вам нові професійні відкриття. Зі святом!

***

Вітаю з Днем комп’ютерника, зі святом високого розуму і креативу в ідеях. Бажаю бути з будь-якої комп’ютерної машиною на “ти”, постійно прагнути до високих цілей і своїм ідеалам, вдало виправляти будь-яку неполадку і особисто створювати щось нове і корисне для комп’ютерного світу.

День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською - фото №3
ТСН
День комп'ютерника 2024: гарні привітання і картинки — українською - фото №4
tsatu.edu.uafakty.com.uafakty.com.ua

Раніше ми писали календар свят на лютий 2024 року. Для вас — зручна добірка державних та професійних дат.