День військового журналіста України 2024: щирі вітання і картинки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 16 лютого в Україні відзначають День військового журналіста України. Ця професія вимагає відмінне знання законів, грамотність, оперативність та уважність. Робота військового журналіста небезпечна та відповідальна. Для вас — найтепліші привітання і картинки з нагоди свята.

День військового журналіста України було засновано у 2018 році. Причиною стала загибель капітана 3-го рангу Дмитра Лабуткіна у 2015 році. Редактор телерадіостудії Міністерства оборони України "Бріз" пішов з життя під Дебальцевим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання — українською:

Із Днем військового журналіста України! Шановні представники ЗМІ, вам доводиться ризикувати життям та здоров’ям, аби здобути оперативну й правдиву інформацію. Ваші матеріали зазвичай готуються в умовах бойових дій. Попри небезпеки й ризик, ви відмінно готуєте цікаві сюжети і статті, аби донести людям правду. Дякуємо вам за це!

***

Щиро вітаємо усіх, хто попри постійну небезпеку продовжує робити свою справу – фіксувати, фотографувати, висвітлювати, доносити правдиву інформацію до своєї аудиторії. Завдяки вам наші Збройні Сили є лідерами довіри в суспільстві. А це – безпосередній результат саме вашої роботи, тому що саме ви організовуєте мости між армією та суспільством. З Днем військового журналіста України!

День військового журналіста України 2024: щирі вітання і картинки — українською - фото №1
newch.tv

Шановні військові журналісти! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Ваша повсякденна наполеглива праця, високопрофесійне почуття обов'язку, відданість справі здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту.

***

Із Днем військового журналіста України! Бажаємо вам міцного здоров'я, особистого щастя, сімейного благополуччя, мирних робочих буднів та безпечних проектів. Нехай не зраджує Вас удача і творче натхнення! Повного Вам гаманця і гарного настрою щодня!

***

Українські військові журналісти неодноразово довели, що, як і українські солдати, здатні на подвиги й самопожертву в ім’я світлого майбутнього України. І саме вони сьогодні, як і в попередні роки, чинять щоденний опір агресору в умовах зростання гібридних загроз. Вітаємо вас, шановні військові журналісти! Нехай кожен ваш день буде під Божим захистом. Дякуємо вам за вашу роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З Днем військового журналіста України! Дякуємо за вашу мужність і героїзм, за вашу небезпечну роботу в гарячих точках українських позицій із самого початку ворожої агресії Росії. Завдяки вам ми знаємо, що відбувається навколо. Бажаємо мирного неба, домашнього затишку і феєричних новин з нагоди прийдешнього Дня перемоги над рашистами.

День військового журналіста України 2024: щирі вітання і картинки — українською - фото №2
АрміяInformdn.gov.uaМіноборони України93 ОМБР

Раніше ми писали, які свята будуть в Україні у 2024 році. Для вас — зібраний календар визначних дат, який стане в нагоді.