Перший крок у доросліше життя! Найтепліші привітання з випускним 4 класу в прозі та красиві картинки

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Випускний 4 клас, фото
Фото: freepik.com

Зібрали для вас найкращі вітання випускникам 4 класу своїми словами

Випускний у 4 класі — це теж дуже важлива та трепетна подія, як для батьків та вчителів, так і для самих діток. Тож, варто готувати теплі привітання не тільки класній керівниці, а й школярам, які після закінчення канікул підуть підкорювати нові горизонти до середньої школи.

Нижче ви знайдете найкрасивіші привітання для випускників 4 класу в прозі. Ці слова подарують їм приємні емоції та дозволять лагідно нагадати про те, який серйозний етап життя чекає на них попереду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з випускним 4 класу своїми словами

Привітання випускникам 4 класу, фото
Фото: maximum.fm

***

Дорогі випускники 4 класу! Сьогодні ви зробили важливий крок у своєму житті — успішно закінчили початкову школу. Вітаю вас із цим досягненням! Попереду вас чекає багато нових знань, захопливих відкриттів і незабутніх моментів. Бажаю вам завжди бути такими ж допитливими, наполегливими та дружніми. Нехай ваша подорож у світ знань буде цікавою та радісною!

***

Вітаю вас з успішним закінченням початкової школи! Ви вже зробили великий крок у своєму житті, і тепер перед вами відкриваються нові горизонти. Нехай у середній школі вас супроводжує удача, підтримка друзів і любов до знань. Вірте у свої сили, прагніть до нових вершин і ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Вперед, до нових звершень!

Привітання випускникам 4 класу, фото
Фото: maximum.fm

***

Любі випускники 4 класу! Сьогоднішній день — особливий, адже ви прощаєтеся з початковою школою і робите перший крок у доросліше життя. Вітаю вас з цим важливим досягненням! Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у навчанні та багато радісних моментів.

***

Дорогі четвертокласники! Вітаю вас з випускним! Ви пройшли чудовий шлях у початковій школі, набралися знань та досвіду. Тепер вас чекають нові виклики й можливості. Бажаю вам натхнення, наполегливості та невичерпної енергії. Нехай усі ваші мрії збуваються!

Привітання випускникам 4 класу, фото
Фото: lux.fm

***

Вітаю вас із закінченням початкової школи! Це важлива подія у вашому житті, яка символізує початок нового етапу. Нехай середня школа відкриє перед вами двері до нових знань, цікавих знайомств і великих можливостей. Бажаю вам завжди прагнути до кращого, бути допитливими та сміливими у досягненні своїх цілей. Успіхів вам у всьому!

***

Наші маленькі випускники. Вітаю вас з цим святом. Відсьогодні ви йдете новим цікавим шляхом, де вас чекають нові уроки, нові знання і нові друзі. Будьте щасливі та успішні.

Привітання випускникам 4 класу, фото
Фото: lux.fm

***

Вітаю вас з випускним, наші любі школярі. Нехай ваше життя буде щасливим, яскравим і безперешкодним! Бажаю, щоб всі твої мрії та плани здійснилися! Продовжуйте посміхатися та бути радісними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як провести Останній дзвінок знакам Зодіаку. Не пропустіть поради школярам від езотериків!