Побажання для випускників 2024: найгарніші вітання з закінченням школи — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Випускники, фото
Фото: nadiyahotel.com

Для вас — добірка привітань для випускників шкіл

Навчальний рік позаду, час робити перші кроки у доросле життя. Учні та вчителі готуються до випускного. Раніше ми писали найгарніші вітання для випускників 4 класу, а тепер поділимося побажаннями з нагоди закінчення школи.

Привітайте знайомих школярів із випускним. Нехай дорога у самостійне життя буде мирною, успішною та радісною. Діліться найкращими побажаннями з усіма учнями, які причетні до цього свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Випускники, фото
Фото: DEDCU1

Вітання випускникам шкіл — українською:

Закінчення школи — важливий життєвий етап, з яким я тебе сердечно вітаю! Нехай шлях твого життя буде гладким, щасливим і яскравим! Бажаю, щоб всі твої плани та цілі обов'язково стали реальністю! Променисто посміхайся і пам'ятай, що успіх і удача люблять оптимістів!

***

Прийміть щирі вітання із закінченням школи! Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла, захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає вас. Нехай ніколи не залишає щастя, удача і везіння!

***

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в твоєму житті — випускний. Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Я бажаю тобі завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для тебе такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Я бажаю тобі зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ти прагнеш зараз, адже від цього залежить твоє майбутнє.

***

Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

***

Випускник – це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам'ятайте мудрі слова: "Навіть після сильного дощу з'являється красива веселка". Життя складається не тільки з радісних моментів, але ми бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували календар свят на червень . Для вас — добірка професійних та державних дат, які будуть відзначати українці.