Попереду — ціле життя: теплі слова для привітань випускників 2024 року

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

дівчина в капелюшку випускниці фото
Фото: unsplash.com

Пролунав останній дзвінок, а отже прийшов час готуватися до випускного і шукати гарні привітання для випускників

Що можна побажати випускникам у такий важливий день? Відповідь на це запитання знає редакція Хочу!

Привітання з випуском зі школи: гарні картинки та побажання для випускників 2024 року

В такий важливий день хочеться побажати колишнім школярам тільки всього найкращого. Але, як часто буває, важко підібрати правильні слова. Можливо, наша підбірка привітань допоможе вам визначитися з тим, як краще вітати випускників.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вітання з випускним у школі у прозі

Любі випускники! Сьогодні ви розпочинаєте свій шлях у доросле життя! Бажаємо кожному з вас знайти свою дорогу, своє призначення, яке буде заряджати вас енергією та мотивувати робити більше гарних справ для близьких, оточуючих та навіть для всієї країни та світу! Хай на цьому шляху вас супроводжують мудрі наставники та люди, які вас люблять та поважають! Що б не сталося, тримайтеся свого курсу. Бажаємо вам сміливості та усвідомленості в прийнятті рішень, щирості у стосунках та справжності у цінностях!

****

Вітаю з випускним! Від щирого серця бажаю величезного успіху та мінімум сумнівів у майбутньому. Нехай вам вдасться обрати правильний шлях і професію до душі. Бажаю не втрачати терпіння і бажання перемагати. Завжди досягайте своїх цілей і будьте справжньою гордістю для сім’ї та для себе самих. Нехай вам вдається реалізувати в цьому житті все, що так важливо, необхідно і дорого!

****

Я хочу привітати наших випускників, які пройшли великий шлях, щоб отримати ці омріяні атестати. Хочу відзначити, що ще ніколи не бачила таких згуртованих і дружніх учнів, які до останнього дня підтримували один одного. Нехай так буде завжди, мої дорогі випускники. Нехай доросле життя не лякає вас своїми викликами й труднощами, адже все можна вирішити. Не бійтеся змін, адже вони завжди ведуть до кращого. Бажаю кожному з вас знайти своє покликання і місце в цьому світі. Хоча це може зайняти час, але воно варте зусиль. Будьте щасливі, дорогі випускники. Ми віримо в вас і впевнені, що ви досягнете успіху. Не забувайте про рідну школу, тут вас завжди радо зустрінуть.

****

Сьогодні ви залишаєте шкільні стіни та починаєте нову главу життя. Ви молоді та перспективні, і перед вами відкриті всі можливості! Нехай кожне ваше рішення буде зваженим, кожен вчинок добре обдуманим, і нехай доля вам сприяє. Бажаємо вам здійснення всіх планів, благополуччя та успіхів. Вітаємо!

****

Тепер ви вже не школярі, а справжні випускники! Згадаємо, скільки дружби та суперечок, радості та щастя ви пережили серед цих стін. Нехай ці спогади ніколи не стираються, адже ці роки, мов золото, прикрашатимуть ваше подальше життя. Успіхів вам на новому шляху!

Поздоровлення з випуском зі школи в картинках

картинка привітання з випускним
Фото: ЛЮКС FM
Поздоровлення з випуском зі школи картинка
Фото: Радіо МАХІМUМ
картинка привітання з випускним
Фото: Радіо МАХІМUM
листівка з випускним
Фото: Свято.топ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як оформити шкільну дошку на випускний. Ми знайшли ідеї не тільки для одинадцятикласників.