Гарної дороги дорослим життям! Як класному керівнику красиво привітати випускників

Усі свята
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Привітання випускникам від класного керівника
Красиві привітання з випускним від класного керівника. Фото: unsplash.com

Привітання з випускним промовляють не тільки батьки та родичі, а й класні керівники

Отже, цей день настав! Ваш клас, з яким ви були поруч стільки років, випускається зі школи. Всередині вирують почуття — від радості до суму, від ностальгії до мрій про майбутнє вчорашніх школярів. Хочеться промовити найкращі побажання з випускним вечором! Редакція Хочу! вже приготувала оригінальні, гарні та теплі привітання для класних керівників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з випускним від класного керівника: як гарно поздоровити учнів

Related video

Отже, незабаром ваші учні востаннє зберуться в статусі школярів. Отримують атестати, похизуються святковими луками, згадають приємні та сумні моменти та, скоріш за все, пообіцяють бачитися частіше (тут вже як вийде). Звичайно ж, випускники чекатимуть привітання з випускним і від класного керівника. 

Ми склали кілька привітань, які допоможуть класним керівникам поздоровити учнів з важливим днем. Але радимо додати в них трошки ваших особистих історій та переживань - адже ви знаєте цих дітей набагато краще, ніж ми.

✨ 🎉 ✨ ✨ 🎉 ✨ ✨ 🎉 ✨

Любі випускники! Скільки всього було у нас з вами за ці роки. Я пам'ятаю вас смішними п'ятикласниками, які тільки перейшли у середню школу. І ось ви зараз вже - дорослі люди зі своїми планами та цілями. Не буду казати, що ви були найгіршим чи найкращим класом, ви знаєте, що так всі говорять зараз. Скажу чесно - бувало всяке, але всі ці наші пригоди тільки зробили нас згуртованіше. Я справді дуже сильно люблю вас і хочу, щоб в майбутньому у вас все складалося якнайкраще - сесії закривалися, мрії збувалися! З випускним, мої діти! Чекатиму вас в гості!

***

Вітаю, клас! Сьогодні я востаннє кажу вам це в ролі класної керівниці. І це, якщо чесно, дуже щемливі відчуття. Не віриться, що ці роки пролетіли так швидко і ви тепер майже дорослі. Ви були світлими дітьми, я вірю, що ви станете такими ж дорослими! Хочеться, щоб усе життя з вами поруч були надійні люди, вірні друзі та мрії, які будуть вас мотивувати до нових звершень. Я знаю вас і впевнена, що у вас все складеться якнайкраще! 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Діти, випускники! Хочеться побажати вам в житті хімії - тобто справжнього кохання та фізики з її силою тяжіння грошей до ваших рахунків. Хай знання, які ви отримали на уроках безпеки життєдіяльності ніколи вам не знадобляться на практиці - адже все у вас буде без надзвичайних ситуацій! Щастя, успіхів та миру у дорослому житті!

***

Сьогодні ви переходите на новий етап - незабаром вже розпочнеться студентське життя, з'являться нові друзі та інтереси. Мені б дуже хотілося, щоб ви зберегли крізь роки один одного. Адже ви справді дуже дружний клас, який став єдиним механізмом - ви завжди разом потрапляли у халепи та разом з ними справлялися. Всі ви - світлі діти, якими я дуже пишаюся. Впевнена, що я буду пишатися і вами дорослими! Вже сумую за нашими уроками та чекатиму в гості завжди!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми вже публікували привітання з випускним, які також можна використати в промові класного керівника. Ці найкращі побажання покажуть вашим дітям, як сильно ви до них прив'язалися за ці роки.