Про благословення і прощення гріхів: три найсильніших молитви, які варто прочитати на Трійцю кожному

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Які молитви читати на Трійцю, фото
Сильні молитви на Трійцю. Фото: tsn.ua

Якщо ваші слова будуть сказані від щирого серця та з вірою, то Господь обов'язково дасть на них відповідь

Цьогоріч Трійця випадає на 23 червня. До свята залишається немало часу, тож варто підготуватись. Дізнатись, які трави не варто нести додому , а також, які молитви читати, щоб захистити себе і своїх близьких.

Трійця є одним з найважливіших церковних свят у році, під час якого віряни звертаються до триєдиного Бога з проханнями та молитвами. Молитися можна як у церкві, так і вдома наодинці. Важливо, щоб той, хто молиться, мав чисті наміри та не був сповнений зловтіхи чи жадібності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось три найсильніших молитви, які варто прочитати на Трійцю. Зберігайте!

Молитва-прошення на Трійцю

Пресвята Трійця, помилуй нас; Сину, очисти наші гріхи; Батьку, пробач беззаконня наше; Святий Дух, відвідай і зціли немочі наші, заради Імені Твого.

Господи помилуй. Господи помилуй. Господи помилуй. Слава Отцю і Сину і Святому духу і нині і повсякчас і на віки віків.

Молитва на Трійцю про заміжжя

О, Всеблагий Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я тебе любила всією душею і всім серцем Моїм, і щоб виконувала у всьому святу волю Твою.

Керуй же Сам, О Боже мій, душею Моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі Одному, бо Ти творець і Бог мій.

Збережи мене від гордості і самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене. Дай мені сили до праці над собою і благослови труди мої. Бо ж Закон Твій наказує жити людям в чесному шлюбі, то приведи Мене, Отче Святий, до цього, освяченого Тобою, звання, не для догоди жаданню моєму, але для виконання призначення Твого, бо Ти Сам сказав: недобре людині бути одній і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множитися і населяти землю.

Почуй смиренну молитву мою, з глибини дівочого серця тобі возсилаєму; дай мені чоловіка чесного і благочестивого, щоб ми в коханні з ним і в злагоді прославляли тебе, милосердного Бога: Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Молитва на Трійцю про благословення і прощення гріхів

В ім'я Отця-Бога, Сина і Духа Святого молимо про всепрощення і помилування в день світлий і святковий. Тричі єдиний Отець наш Небесний, підносимо слова радості в цей святковий день і вклоняємося образам в надії на повчання і позбавлення від хвороб і гріхів, для наших душ обтяжливих.

Проголошуємо віру істинну та передаємо з вуст в уста слова подяки за життя наші в добро і милості Твоєї. Молимося за кожного на землі живого. Благослови, Господи, на життя праведне в милості і благості. Дай нам, Боже, сил прожити його в шануванні Тебе та у вихованні дітей за заповітами твоїм незаперечним і єдино праведним. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, що їсти на Трійцю . Ми розповіли, які продукти повинні бути в основі святкового меню.