3 обряди на Купала, щоб у вашому житті водились гроші, кохання та удача

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Які обряди провести на Івана Купала 2024
Замовляння на свято Івана Купала. Фото: teren.in.ua

До переходу ПЦУ та УГКЦ на новий календар це свято відзначали 7 липня

Цьогоріч ми святкуватимемо Івана Купала у ніч на 24 червня. Це свято пов’язане з проведенням певних обрядів та замовлянь. Тож, якщо хочете спробувати змінити свою долю на краще, ділимося з вами кількома з них.

Крім пошуків квітки папороті, стрибання через вогонь, а також плетіння віночків, які потім пускають на воду, на Купала люди також здійснюють певні обряди. Вважається, що вони допоможуть прикликати гроші, кохання та удачу в ваше життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Замовляння на Івана Купала

► На кохання

Запаліть червону свічку і, дочекавшись капання з нею воску, скажіть: “Розтане свічка, але не розтане віра моя в кохання. Так подаруй мені матінка-природа чоловіка, щастя і віру у світле почуття. Амінь”. Після цих слів свічку відразу не гасять, а залишають горіти ще якийсь час.

► На гроші

У купальську ніч помістіть кілька монеток у стакан, наповнений водою, та залиште його на підвіконні до ранку. Потім покладіть їх в окремий відділ гаманця зі словами: “Іван Купала, для тебе я вночі монетки купала. Тепер вони чисті, допоможуть врятувати від злиднів”.

► На удачу

На Купала прийміть душ, промовляючи: “Змиваю минуле, нове приймаю. На Івана Купала життя своє змінюю”. В цей момент уявляйте як погане дійсно залишається у минулому, а у ваше життя приходять зміни, яких ви прагнете.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які треба збирати на свято Купала. Читайте про це - у цьому матеріалі.