Ще є час підготуватися: коли вітати будівельників з професійним святом у 2024 році

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

День будівельника - коли буде у 2024 році
День будівельника 2024. Фото: glavred.info

Традиційно це свято відзначають влітку

Раніше ми ділилися з вами календарем державних та професійних свят, які відзначатимемо в липні 2024 року. Також хочемо окремо розповісти про святкування Дня будівельників. Коли вітати людей, які у прямому сенсі відбудовують нашу країну - читайте далі у статті.

Перш за все хочемо зазначити, що День будівельника було запроваджено в 1993 році і відзначається це свято у серпні. Але щороку святкування приходиться на різні дати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли вітати будівельників у 2024 році

Традиційно це свято відзначають у другу неділю останнього місяця літа. Тож у 2024 році День будівельника припадає на 11 серпня.

Цього дня потрібно вітати з професійним святом усіх людей, що пов'язані з будівництвом. Завдяки їхній важкій праці, ми з вами маємо гарні нові будинки, школи та лікарні, а також відбудовані помешкання, які зазнали руйнувань через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, коли в Україні буде День медика у 2024 році. Зважайте, що дату нещодавно змінили. З чим це пов’язано - розповідаємо у цьому матеріалі.Перш за все хочемо зазначити, що День будівельника було запроваджено в 1993 році і відзначається це свято у серпні. Але щороку святкування приходиться на різні дати.