Ви — наші рятівники! Найкращі привітання з Днем медика в картинках та листівках

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Картинки з Днем медика
Фото: freepik.com

Не пропустіть нагоди привітати медиків з їхнім професійним святом

Якщо ви читали наш календар свят на липень, то знаєте, що відтепер День медичного працівника відзначають 27 липня. Ми зібрали найкращі привітання для медиків українською мовою. Картинки та листівки ви знайдете далі в нашому матеріалі на Хочу!

День медика — це свято не тільки лікарів. Воно стосується також парамедиків, фельдшерів, медичних сестер та братів, медичних інженерів, біологів, хіміків, лаборантів та інших спеціалістів у сфері охорони здоров’я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

День медичного працівника покликаний вшанувати працівників галузі охорони здоров’я, підкреслюючи важливість їхньої роботи та внесок у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави. Медики отримують визнання за свою відданість справі, надання медичної допомоги, збереження здоров’я та порятунок життів. Багато хто з них відзначає це професійне свято на робочому місці, чи то на передовій, чи в тилу, виконуючи свою благородну місію.

У цей день для медиків організовують майстер-класи, лекції та виставки. Минулого року міський голова Києва Віталій Кличко нагороджував медичних працівників за їхній неоціненний внесок у порятунок життя людей.

А ми теж пропонуємо вам привітати знайомих медиків зі святом. Найкращі картинки та листівки українською ви знайдете далі!

Картинки з Днем медика

День медика, фото
Фото: happymonday.ua
День медика 2024
Фото: happymonday.ua
День медика картинки
Фото: ТСН
День медика картинки та привітання
Фото: ТСН
День медика привітання
Фото: ТСН
День медика 2024 картинки
Фото: ТСН
День медичного працівника в Україні
Фото: ТСН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, коли почнеться Успенський піст 2024. Ми розповіли, що їсти та чого не варто робити у цей період.