Сильна молитва до мученика Адріана і мучениці Наталії, яка творить чудеса: що просити у святих

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День пам’яті мученика Адріана і мучениці Наталії, фото
Сила молитви. Фото: freepik.com

Дізнайтесь, як молитись до святого Адріана і святої Наталії

Сьогодні, 26 серпня, в церковному календарі — День пам’яті мученика Адріана і мучениці Наталії. Яку молитву прочитати до святих цього дня? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Наталія та Адріан були одружені трохи більше як рік, коли імператор Максиміліан почав переслідування християн. Коли він приїхав до Нікомедії, він організував суд і тортури для 23 християн. Побачивши, як мученики терпляче і стійко витримують випробування, Адріан, який до того був язичником, зацікавився християнством і прийняв цю віру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За це Адріана заарештували й кинули у в’язницю. Дізнавшись про це, Наталія поспішила до чоловіка. Його жорстоко катували, і всякий час вірна дружина була поряд з ним до самого кінця. Незабаром після смерті Адріана і вона сама відійшла до Господа.

Цього дня заведено звертатись до святих з молитвами. Одну сильну молитву опублікували на сторінці "Записки християнина". Ми ділимось нею з вами!

Молитва до мученика Адріана і мучениці Наталії

О, священна паро, святі мyчeники Христові Адріане і Наталіє, блаженне подружжя та хоробрі стpaждальці! Почуйте нас, що зі сльозами молимось до вас, і пошліть нам усе, що корисне для дyш і тiл наших.

Моліть Христа Бога, щоб Він помилував нас і вчинив нам за милістю Своєю, щоб ми не загинули у гріхах наших.

О, святі мyчeники! Прийміть голос моління нашого і визволіть нас молитвами вашими від голоду, згyби, зeмлeтрусу, пoтoпу, вoгню, мeча, нaпаду чужинців та міжусобиці, від несподіваної смepті та всякої біди, смутку та хвоpoби.

Щоб нині ми, зміцнені вашими молитвами та заступництвом, прославляли Господа Ісуса Христа. Йому ж належить всяка слава, честь та поклоніння з Безпочатковим Його Отцем і Пресвятим Духом на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, що не можна робити цього дня. Є чимало заборон на мученика Адріана і мучениці Наталії, які не варто порушувати.