День захисників і захисниць України 2024: низький уклін, слова подяки та щирі вітання — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щирі вітання для військових ЗСУ
День захисників і захисниць України 2024, фото: Хочу

Публікуємо найкращі слова подяки воїнам ЗСУ з нагоди свята

День захисників і захисниць України традиційно відзначається на День українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці. У 2024 році це свято припадає на 1 жовтня — за новоюліанським календарем. Раніше ми писали, які церковні свята за новим стилем будуть в середині осені, а тепер поділимося щирими словами подяки та гарними побажаннями для воїнів ЗСУ.

Для вас, наші найкращі військові ЗСУ, низький уклін, щира подяка та вітання. Нехай кожен ваш крок оберігають ангел-охоронець та Пресвята Богородиця. Бажаємо Перемоги, мирного неба та домашнього затишку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вітання з Днем захисників і захисниць України 2024
Вітання з Днем захисників і захисниць України, фото: tsn.ua
Гарні вітання з Днем захисників і захисниць України 2024
Гарні вітання з Днем захисників і захисниць України, фото: tsn.ua

Вітання — українською:

Ви — наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

***

Дорогі наші захисники та захисниці України! Сьогодні ваш день — день тих, хто несе відповідальність за нашу безпеку і свободу. Зі святом вас, наші сильні та непохитні герої! Нехай мир завжди буде вашим союзником, а ваше служіння приносить лише гордість і вдячність нашої рідної країни.

***

З Днем захисників та захисниць України! Схиляємо голови перед вашою мужністю та самопожертвою. Нехай кожен крок у вашому житті буде сповнений благословенням, а мир і добробут назавжди оселяться у вашій родині!

***

Вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої України. Ви сильні, стійкі та сміливі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя — яскравим і довгим. Нехай у вашому домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні! Героям слава!

***

З Днем захисника України! Щиро дякуємо за мужність, самовідданість і відвагу. Ви — ті, на кого рівняються мільйони, ті, хто боронить наш мир і спокій. Бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного тепла і непохитної віри у краще майбутнє України!

***

Вітаємо з Днем захисників та захисниць України! Дякуємо за вашу мужність, патріотизм та силу духу. Нехай Богородиця завжди оберігає вас і ваші родини. Бажаємо вам добробуту, міцного здоров'я та благополуччя. Ви — наша гордість і надія!

***

Вітаю тебе зі святом! Бажаю, щоб ти та всі твої рідні завжди були в безпеці. Нехай День захисників та захисниць буде наповнений лише приємними моментами! Міцного здоров’я, добробуту та кохання! Мирного неба та виконання всіх бажань!

***

Вітаємо зі святом мужніх і сильних! Бажаємо здоров'я, надійних друзів поруч та міцної опори у всіх починаннях. Нехай сила вашого духу допоможе Україні стати ще сильнішою, а ваші зусилля принесуть мир і злагоду.

***

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Пам’ятайте про те, що ваші родини чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам’ятається, як найсвітліший і найщасливіший в житті. Нехай це завжди надає вам наснаги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Душевні вітання з Днем захисників і захисниць України 1 жовтня 2024
Душевні вітання з Днем захисників і захисниць України, фото: sud.ua
Найкращі вітання з Днем захисників і захисниць України 2024
Найкращі вітання з Днем захисників і захисниць України, фото: sud.ua
Щирі вітання з Днем захисників і захисниць України 1 жовтня 2024
Щирі вітання з Днем захисників і захисниць України, фото: sud.ua
Добірка вітань із Днем захисників і захисниць України 1 жовтня 2024
Добірка вітань із Днем захисників і захисниць України, фото: chas.news
Добірка гарних вітань із Днем захисників і захисниць України 2024
Добірка гарних вітань із Днем захисників і захисниць України, фото: chas.news
Добірка душевних вітань із Днем захисників і захисниць України 1 жовтня 2024
Добірка душевних вітань із Днем захисників і захисниць України, фото: chas.news
Добірка душевних вітань у прозі з Днем захисників і захисниць України 2024
Добірка душевних вітань у прозі з Днем захисників і захисниць України, фото: chas.news

Раніше ми писали, які професійні та державні свята будуть відзначати українці в жовтні 2024 року. Для вас — календар таких дат. Діліться ним зі своїми близькими, аби нічого не пропустити.