Молитви від зла, на захист дітей і за здоров’я, які треба прочитати на Покрову Пресвятої Богородиці

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молитви, які треба прочитати на Покрову
Молитви на Покрову Пресвятої Богородиці, фото: uapc.te.ua

Моліться Пресвятій Богородиці усією родиною

День Покрова Пресвятої Богородиці у 2024 році припадає на 1 жовтня за новоюліанським календарем. Віряни моляться у храмах за мир, здоров’я, захист військових ЗСУ, та просять чуда у Непорочної Діви Марії. Раніше ми писали, які свята будуть у жовтні за новим стилем, а тепер розкажемо, які молитви потрібно прочитати саме на це свято.

Ділимося добіркою молитов, які захистять у різних ситуаціях. Моліться Пресвятій Богородиці, і вона захистить вас і ваших дітей, благословить на щасливий шлюб, помирить закоханих. Діліться чудотворними молитвами — українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Молитва дівчині, яка мріє про сім’ю

О, Пресвята Діва Маріє, прийми молитву цю від мене, негідної слуги Твоєї, і Піднеси її до Престолу Бога Сина Твого, та милостивий Він буде проханням нашим. Вдаюся до Тебе як до Заступниці нашої: почуй нас, що моляться Тобі, покрий нас покровом Твоїм, і випроси у Бога, Сина Твого, нам всіх благ: подружжю — любові та згоди, дітям — послуху, скривдженим — терпіння, скорботним — благодушності, всім же нам — дух розуму і благочестя, дух милосердя і лагідності, дух чистоти і правди. Пресвята Богородице, почуй смиренну молитву з глибини серця дівочого мого: дай мені чоловіка чесного і благочестивого, щоб ми в любові з ним і в злагоді прославляли тебе і милосердного Бога: Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва про захист

Пом’яни нас у твоїх молитвах, пані Діво Богородице, та не загинемо за множення гріхів наших, покрий нас від усякого зла і лютих напастей! На Тебе бо сподіваємося і, твого покриву свято вшановуємо, Тебе величаємо. Амінь.

Сильні молитви на Покрову Пресвятої Богородиці
Сильні молитви на Покрову, фото: zelenodolsk.otg.dp.gov.ua

Молитва про захист України

О Пречиста Діво, Мати Господа Всевишніх сил, Неба і Землі козацької Царице, Богохранимого стольного града Києва і всієї держави нашої України — Всемогутня Заступнице! Прийми всехвальні й подячні піснеспіви ці від нас, недостойних рабів Твоїх, і піднеси молитви наші до Престолу Бога і Сина Твого, щоби був милостивим до неправд наших і послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім’я Твоє і з вірою та любов’ю вклоняється благовісній іконі Твоїй. О, Владичице Пресвята, змилуйся над немічними людьми твоїми, позбав нас зневіри, відчаю, гніву, ворожнечі, недовір’я, заздрощів, наклепу, ненависті, марнославства і гордощів бісівських, а відтак зглянься на всіх нас милістю Твого заступництва.

Підійми нас із глибини гріховної та просвіти сердечні очі наші, щоби бачити Порятунок. Будь милосердною і тут, і там: як на стороні земного буття, так і на Страшному Суді Сина Твого. Ти після Бога перша наша Надія і Заступниця всіх, хто прибігає до тебе з вірою.

Збережи соборність землі нашої Української, покрий нас Святим Омофором від зазіхання злих нечистих сил та усякого супостата, нехай буде в країні нашій — правда Господня, та хай збережуться в народі нашому святодідівська мова та звичаї. Бо молимося до Тебе Пречиста і Непорочна Діво як до Всемогутньої Заступниці та Винуватиці порятунок нашого і величаємо Святе та Величне ім'я Отця і Сина і Святого Духа в Троїці славимо і поклоняємого Бога, нині та повсякчас і навіки-віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, хто буде відзначати свій День ангела у жовтні. Для вас — календар іменин на середину осені — за новим стилем.