Повісьте на ялинку ці 3 прикраси - і достаток не залишить ваш дім весь рік!

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми розповідали, де ні в якому разі не можна ставити ялинку, якщо не хочете, щоб вона засохла і стала “лисою”. Тепер же підкажемо, чим прикрасити зелену красуню, щоб це принесло у ваш дім достаток.

Цьогоріч твариною-покровителем року є Зелений Дерев’яний Дракон, тож варто враховувати це, обираючи святкові декорації. Зокрема, утримайтесь від вішання на ялинку прикрас сірого, чорного, темно-жовтого, темно-синього та коричневого кольорів - краще обрати іграшки яскравих відтінків. Більше про прикраси, які повинні бути на святковому дереві - розповів 24Канал.

Фігурка символа року

Related video

Повішайте фігурку Зеленого Дерев’яного Дракона на ялинку, щоб залучити у дім достаток, любов та щастя. До речі, ви можете не лише придбати її в магазині, а й зробити власноруч.

Фото: epicentrk.ua
Фото: epicentrk.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яскраві кулі

Зелений Дерев’яний Дракон є символом влади та розкоші. Тож не варто його гнівити темними та простенькими прикрасами. Віддайте перевагу кулям золотого, срібного, зеленого чи помаранчевого кольорів - і тоді успіх у 2024 році вам буде гарантовано!

Фото: blogspot.com
Фото: blogspot.com

Золоті монети

За народними повір’ями, це притягує у дім достаток та позбавляє родину фінансових проблем. Також можна повісити на ялинку конверти з монетками та грошима.

Фото: pexels.com
Фото: pexels.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про суперечливий тренд у прикрашанні ялинок, який розбурхав Мережу. Більше про нього - розповідаємо у цій статті.

Фото: cnn.com