Щоб точно збулося! 3 чарівних способи, як можна загадати бажання на Новий рік 2024

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Новий рік — це найчарівніше свято, яке чекають навіть найзапекліші скептики, аби загадати свої найзаповітніші бажання. Однак не всі знають, як це правильно робити. В нашому матеріалі ви знайдете 3 чарівних способи.

Ми всі очікуємо на новорічну ніч, щоб опівночі загадати свої найзаповітніші бажання.Багато хто вже переконався, що бажання, які ми формулюємо у новорічну ніч, обов'язково здійснюються. Мабуть, всі знають про ритуал із шампанським. Але існує ще багато магічних способів здійснення мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спосіб №1

Потрібно записати бажання на папері та спалити його. Це досить популярний, але ефективний метод. Вам слід опівночі спалити папірець зі своїм бажання, а попіл можна викинути у вікно або додати до шампанського чи іншого напою та випити

Спосіб №2

Під час бою курантів вам потрібно тримати в руці монетку і при цьому в голові проговорювати своє бажання. Потім монетку слід кинути в келих із шампанським і випити напій.

Спосіб №3

Сподіваємось, що в вас вдома стоїть ялинка, адже цей спосіб загадування бажання є досить ефективним. Вам потрібно взяти ялинову шишку та проговорити подумки своє бажання. Шишку потрібно сховати в потаємному місці та берегти її там до наступного Нового року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свято наближається, тож будьте напоготові. А ще не пропустіть  круті привітання з Новим роком 2024!