Як молитися у Страсну п'ятницю: слова чудотворних молитов — українською

Великдень
561
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться, фото
Фото: Freepik

Для вас — сильні молитви на Страсну п'ятницю

У 2024 році Великдень припадає на 5 травня, а Страсна п'ятниця — на 3 число. Цей день вважається траурним, адже саме в п'ятницю розп'яли Ісуса Христа. Для вас — найсильніші молитви, які потрібно читати у цей день.

Віряни ідуть до храмів, помолитися Богу. У Страсну п'ятницю ніхто не працює в землі, із деревом і металом. Також в цей день не можна випікати паски і фарбувати яйця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви — українською:

Господи Всевишній, почуй мене, раба Божого (ім'я), прости мені гріхи мої, бо я щиро в них каюсь. Дозволь мені працювати старанно і вести праведне життя відповідно до заповідей Твоїх. Даруй мені можливість возносити Тобі молитви, бути добрим словом і справою щодо інших. Амінь.

Дівчина молиться, фото
Фото: Freepik

Звертаюся до Тебе, мій Бог, мій Отець, я, раб Божий (ім'я) з проханням про прощення всіх моїх гріхів. Я дуже шкодую, що в певні життєві моменти я відвернувся від Тебе, але пам'ятаю, що в такий важкий час я все одно відчував Твою підтримку. Прагну до розуміння і показую свою любов у молитві цій щирій, з глибини душі!

Прошу Тебе, Господи, заради Твого Сина Ісуса Христа, котрий помер і Воскрес заради щасливого життя всіх людей, прости мені всі мої гріхи, відомі й невідомі, вчинені у хвилини розпачу, або по нерозуму. Отець Всевишній, я знаю, що гріхопадіннями своїми я завдав образи всім Вищим силам, а також образив багато благовірних людей на землі. Прийми у цю хвилину мої щирі молитви, я буду старатися вести праведний спосіб життя і проявляти свою любов до ближніх. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про Страсну п'ятницю. Для вас — традиції цього дня і поради, що не можна робити, аби не розгнівати Всевишнього.