ТОП-3 бестселерів для кожної людини: базові кроки до змін у житті

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

З початком повномасштабного вторгнення чи не кожна людина почала звертатися до психолога, або самостійно проходити курси і читати фахову літературу. Стреси й тривожність змушують людей займатися своїм внутрішнім станом. Раніше ми писали про книги, які підійдуть на всі випадки життя, а тепер розкажемо про бестселери, які варто прочитати кожній людині.

Експерти назвали 3 книги, які можуть допомогти людині гармонізувати відносини з собою та оточуючими, пише pogodin.academy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

“Емоційний інтелект”, Деніел Ґоулман

Поняття “емоційний інтелект” ввів автор книги — науковий журналіст, який 2 рази був номінований на Пулітцерівську премію. Він пише про “емоційну безграмотність”, яка виражається через пристрасті. У книзі є практичні рекомендації, які навчать розвивати уважність до себе та інших, а також вміти володіти власними імпульсами.

ТОП-3 бестселерів для кожної людини: базові кроки до змін у житті - фото №1

“Ігри, в які грають люди”, Ерік Берн

Книга — про психологію взаємин між людьми. Вона містить корисні поради щодо природи спілкування, мотивів тих чи інших дій, а також про причини конфліктів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 бестселерів для кожної людини: базові кроки до змін у житті - фото №2

“Мистецтво любити”, Еріх Фромм

Автор описує протилежні форми любові. Одна із них — це душевний відгук, турбота, а друга — маніпуляція і тотальний контроль. Фромм допомагає побачити почуття під іншим кутом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 бестселерів для кожної людини: базові кроки до змін у житті - фото №3

Раніше ми писали, які книги варто почитати цієї осені. Для вас — підбірка душевної літератури українською мовою, яка подарує насолоду.

Фото: Pinterest