Допоможуть досягти успіху: 6 речей, які варто додати в свою ранкову рутину

Особистісний розвиток
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як досягти успіху
Фото: unsplash.com

Існують звички, які варто ввести в своє життя для того, щоб стати більш успішною та щасливою людиною

Ранні підйоми, позитивне мислення та читання — це ще не весь список речей, які варто взяти за звичку тим, хто хоче стати успішною людиною. Детальніше про це ми розповімо в нашому матеріалі.

Як стати успішною людиною: поради для саморозвитку 

Успіх — це робота над собою. Але з чого почати? Спробуйте передивитися свою рутину та додати в неї речі, які сприяють саморозвитку. Про те, що це за речі розповіло видання ukr.media.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

👉 Ранні підйоми

Звичка вставати рано сприяє покращенню здатності приймати рішення. Наприклад, Тім Кук, генеральний директор Apple, щодня встає близько четвертої ранку, а Індра Нуйі, гендиректорка PepsiCo, щодня з'являється в офісі вже о 7:00. Не відстає від них творець Twitter Джек Дорсі, який звик прокидатися о 6 ранку.

Логіка в цьому є — погодьтеся, важко бути успішною людиною, коли постійно запізнюєшся на роботу.

👉 Читання

Ідеальний час для читання — саме ранок, адже саме тоді мозок людини більш зосереджений та швидше засвоює нову інформацію. Тож, читаючи вранці, ви ще до початку робочого дня даєте поштовх когнітивним процесам.

👉 Аффірмаціі

Починайте ранок з позитивних розмов з собою. Цією порадою користуються навіть "морські котики", адже позитивні думки надають сил та відганяють негативну енергію.

👉 Список справ на день

Після читання та афірмацій слід ретельно спланувати свій день та записати всі задачі, які варто виконати. Це допоможе позбутися хаотичності в справах та додасть продуктивності навіть в умовах мультизадачності. А ще — це спосіб правильно розставити пріоритети.

👉 Беріть з собою готівку

Звичка використовувати готівку, а не оплачувати покупки карткою, допоможе заощадити кошти та краще контролювати витрати. Тож зранку краще брати з собою потрібну суму готівкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

👉 Не забувайте про сніданок та руханку

Саме ранковий прийом їжі заряджає нас енергією на цілий день. А легкі фізичні навантаження допомагають підтримувати в формі не тільки тіло, а й психіку. Це не означає, що зранку треба тренуватися в залі — можна спробувати ходити на роботу пішки чи виходити за кілька зупинок до офісу.

Раніше ми розповідали про звички від яких, навпаки, варто відмовитися для того, щоб досягти успіху. І наводили приклади відомих людей, які дотримуються цих правил.