Довіряємо Всевишньому: як легко і швидко відпустити ситуацію

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Довіряємо Всевишньому: як легко і швидко відпустити ситуацію
Ці рядки з Біблії допоможуть, фото: jclk8888

Цей вірш із Біблії допоможе легко довіритися Богу

У житті трапляються події, які не виходять із думок. “Застрягаючи” в минулому, людина блокує всі шляхи на щасливе майбутнє. Раніше ми публікували 5 секретів щасливого дня, а тепер розкажемо, як легко довірити своє життя Богу.

Немає людини, у якої в усіх сферах усе гаразд. Важливо, як ви особисто сприймаєте певну життєву ситуацію. Погляньте зі сторони, як усе проходить. Ймовірно, час відпустити усі роздуми та перестати “годувати” вашу біль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Біблійні вірші надихають, мотивують і заспокоюють. Часто буває, один вислів буквально рятує людину. Вона починає відчувати спокій, умиротворення та легкість. Якщо у вашому житті є ситуації, які вибивають вас із рівноваги, довірте своє життя Богу. У цьому вам легко допоможе вірш із приповістей Святого письма.

“Серце людське обмірковує дорогу, та Господь управляє його кроком”
— Прип. 16, 9.

Не живіть минулим. Не думайте про те, що буде завтра. Ніхто не вміє і не зуміє жити у “вчора” та “завтра”. Кожен живе "тут і зараз. Перемагайте свої обмеження та цінуйте себе.

Раніше ми писали про шкідливі мрії. Існують ілюзії, які неабияк псують життя. Перевірте, чи у вашому списку бажань немає таких “паразитів”.