Ці книги дарують щастя: найкращий вибір для літнього вечора

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ці книги роблять читача щасливішим
Які книги дарують щастя, фото: JillWellington

Які книги почитати, аби стати ще щасливішим

Люди мають різний характер, відповідно — різні вподобання. Усе це впливає і на вибір книг. Проте є універсальні бестселери, які стають улюбленими, не залежно від віку та життєвих обставин людини. Раніше ми писали про шкідливі мрії, а тепер розкажемо, які книгу подарують щастя.

Ці бестселери легко прочитати за 1 — 2 вечори. Вони надихають і мотивують, а ще — додають щастя і дарують гарний настрій. Ці книги — справжній релакс для душі та цілющий еліксир для серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Луїза Хей “Станьте щасливими за 21 день”

Дана книга — це повноцінний курс любові до себе. Автор переконана, що для формування звички “люблю себе” потрібен місяць. Для цього допоможуть вправи та дієві поради. Що ж робити — читайте у популярному бестселері!

Ці книги надихають і роблять щасливішими
Ці книги дарують щастя: кращий вибір для вечора, фото: book-ye.com.ua

Норберт Лехляйтнер “Бальзам для душі”

У своїй книжці автор зібрав 100 маленьких історій. Це — мудрості різних традицій, релігій та епох. Розповіді подані із повчаннями та гумором. А ще — вони мають дуже несподіване закінчення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-2 книги, які надихають і роблять щасливішими
Ці книги дарують щастя: кращий вибір для літнього вечора, фото: book-ye.com.ua

Раніше ми публікували мотиваційні постери від студентів Гарварду. Для вас — добірка порад і висловів, які надихають і заряджують силами.