По-справжньому щасливі люди часто повторюють ці 3 фрази

Особистісний розвиток
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Які фрази каже справді щаслива людина
Як думають і що говорять щасливі люди. Фото: freepik.com

Фінляндія та Данія, які "зламали код" до щасливого життя, з ними усіма добре знайомі

Зараз українці переживають дуже непрості часи. Однак це не значить, що ми повинні опускати руки і переставати радіти життю. Щастя — те, що всередині нас, і воно не завжди залежить від обставин! ✨

Сьогодні разом з CNBC розповімо про фрази, які часто звучать від людей, які справді почуваються щасливими. Що це за “секретні коди”, які ви можете взяти собі на озброєння, дізнавайтеся далі! Зауважимо, що ці три фрази часто можна почути від жителів Данії та Фінляндії, які регулярно очолюють список найщасливіших країн у світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що кажуть щасливі люди: 3 найголовніші фрази

Як думають та що говорять вголос щасливі люди
Що часто повторюють щасливі люди. Фото: freepik.com

1️⃣ "Що залишиш позаду, те й знайдеш попереду"

Протягом життя кожна людина стикається з проблемами та перешкодами на своєму шляху. Якщо не боротися з цими невдачами, а просто їх ігнорувати, є ризик навічно застрягнути у “дні бабака”.

У Фінляндії люди часто кажуть: “Що залишиш позаду, те й знайдеш попереду”. Мається на увазі, що залишення певної проблеми без уваги призведе до ще більших проблем у майбутньому.

2️⃣ "Це неважливо"

А от жителі Данії часто використовують у спілкуванні фразу “Pyt med det“. Її можна перекласти як “неважливо” або “не звертай уваги” чи “не хвилюйся про це”. Що це означає? Тільки те, що занадто близько до серця примати проблеми не варто — неприємні дрібниці та речі, які нас засмучують, не повинні “з’їдати” нашого життя та оптимізму. Ця фраза — про звільнення від турбот і віру в краще, навіть якщо зараз здається, що все пропало.

3️⃣ "У когось є щастя, у всіх — літо"

Ця дивна, на перший погляд, фраза стосується тих моментів, коли ми бачимо в соцмережах красиві картинки чужого життя і нам стає заздрісно. Вона значить, що пропри те, що з вами зараз, настане день, коли все точно буде краще, ніж тепер!

Ми, фіни, знаємо, що незалежно від ситуації, завжди можна розраховувати на одне: рано чи пізно літо прийде до всіх нас,
- пояснює психолог Френк Мартела.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про 5 книжок для жінок, які допоможуть розібратися у собі та зібратися докупи. Усі вони варті вашого часу!